Etsimme Hyvinkään sairaalan kiinteistönhoitotiimiin vakituiseen työsuhteeseen

KIINTEISTÖNHOITAJAA

Tehtäviisi kuuluvat sairaala-alueen ulkoaluetyöt, pienet kalustesiirrot ja moderniin jäteasemaan liittyvät huoltotyöt.

Eduksi katsomme yleisten tietojärjestelmien käyttötaidon.

Arvostamme kiinteistönhoitajan ammattitutkinnon lisäksi asiakaspalvelutaitoja sekä tiimihenkisyyttä. Tehtävä edellyttää sujuvaa suomenkielentaitoa.

Tarjoamme nykyaikaiset työvälineet, mukavan työympäristön ja henkilöstöetuutena mm ePassin monipuolisine käyttömahdollisuuksineen.

Koulutamme aktiivisesti henkilöstöämme ja meillä on hyvät henkilöstön kehittymismahdollisuudet. Olemme haluttu ja luotettava työnantaja.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, jossa kerrot itsestäsi, koulutuksestasi ja työkokemuksestasi sekä palkkatoivomuksesi. Haastattelemme hakijoita jo hakuprosessin aikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa huoltopäällikkö Markku Kukkola 050 4276508 tai ulkoaluetyönjohtaja Nina Roponen puh. 050 4287064. Lähetä hakemuksesi ja CV viimeistään 9.4.2023 mennessä tästä.

********************************************************************************

HUS-Kiinteistöt Oy on Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin tytäryhtiö, joka vastaa kokonaisvaltaisesti HUSn rakennuttamiseen, kiinteistöjen ylläpitoon, turvallisuuteen ja palvelussuhdeasuntoihin liittyvistä tehtävistä. Olemme johtava sairaalatekniikan osaaja ja tärkein tehtävämme on varmistaa häiriötön sairaalatoiminta. Toimimme asiakaslähtöisesti, ammattitaitoisesti, kustannustehokkaasti ja yhteiskuntavastuullisesti – sekä 100 % vastuulla.

Lisätiedot: http://hus-kiinteistot.fi/