Rakennusinsinööri tai rakennusmestari Espooseen

Espoo, Jorvi
haku päättyy 30.11.2021

Haemme nyt vastuunkantajaksi Espoon toimipisteeseen

Rakennusinsinööriä tai rakennusmestaria

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan toimenkuvan kunnossapitopalveluyksikössä, jossa vastaat kunnossapitotöistä, kiinteistökorjauksista ja pienistä investointihankkeista HUS:n toimialueella. Vastuualueeseen kuuluu myös HUSin vuokrakohteet Eksoten ja Kymsoten alueilla.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen vaatii rakennusteknistä tuntemusta ja kykyä toimia projektienvetäjänä. Sinulla on soveltuva tutkinto, (rakennusinsinööri AMK tai rakennusmestari AMK). Edellytämme työkokemusta (3v) korjausrakentamisesta , tietoteknisten ohjelmien sujuvaa käyttöä sekä hyvää kykyä esittää asioita suullisesti ja kirjallisesti.

Toimivissa sairaaloissa tapahtuvissa hankkeissa on työn onnistumisen kannalta tärkeää, että tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja hallitset ryhmätyö- ja vuorovaikutustaidot.

Tarjoamme itsenäistä ja haastavaa työtä, mukavassa ja kannustavassa työyhteisössä, jossa sinulla on mahdollisuudet kehittää edelleen ammattitaitoasi. Tehtävässä myös osittainen etätyö on mahdollista. Sinulla on mahdollisuus hakea myös työsuhdeasuntoa.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, jossa kerrot itsestäsi, koulutuksestasi, työkokemuksestasi ja palkkatoivomuksesi. Todistukset pyydämme tuomaan vasta haastatteluvaiheessa. Lähetä hakemuksesi sähköisesti 30.11.2021 mennessä tänne.

Lisätietoja antavat projektipäällikkö Hannu Rantala puh. 050 555 8018 ja kunnossapitojohtaja Tapio Rautiainen puh. 050 5979 073.