Yhteys­tiedot

HUS KIINTEISTÖT OY
Paciuksenkatu 21
PL 301
00029 HUS

HUS Kiinteistöjen hallinto sijaitsee Fokus-talon 2. kerroksessa. Kiinteistön aulapalvelu samassa kerroksessa ohjaa eteenpäin.

Toimipisteeseemme pääsee helposti julkisella liikenteellä. 4-linjan raitiovaunun Paciuksenkaaren pysäkki on aivan kiinteistön edessä. Lisäksi monet bussilinjat pysähtyvät Paciuksenkadulla, tarkista ajantasaiset tiedot Reittioppaasta.

Saapuessasi autolla voit pysäköidä läheisille kadunvarsipaikoille.

Johto vastuualueittain

Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@hus.fi

Toimitusjohtaja
Juha Tiuraniemi
Turvapalvelut
Yksikön päällikkö
Lasse Himmanen
Rakennuttamispalvelut
Rakennuttamisjohtaja
Carl Sirén
Hallintopalvelut
Hallintojohtaja pp.
Sami Jarke
Kiinteistöpalvelut
Kiinteistöpalvelujohtaja
Leo Sillanpää
Asuntopalvelut
Asuntopalvelupäällikkö
Mika Strengell
Projektipalvelut
Projektipalvelujohtaja
Tapio Rautiainen
Kehitys- ja laatuasiat
Kehityspäällikkö
Tomas Villikka

Asuntopalvelut: asuntopalvelut@hus.fi

Yhteydenotto ja palautteet

Anna palautetta tai jätä yhteydenottopyyntö, jos asiasi koskee esimerkiksi pysäköintiä, asuntoasioita, kiinteistöpalveluita, turvallisuuspalveluita tai rakennuttamispalveluita.

Yhteydenotto- ja palautelomake ›

Verkkolaskutus

HUS Kiinteistöt Oy (0821653-5) vastaanottaa verkkolaskuja
Operaattori: OpusCapita Solutions Oy
OVT-tunnus: 003708216535

Kiinteistö Oy HUS-Asunnot (0946130-5) vastaanottaa verkkolaskuja
Operaattori: OpusCapita Solutions Oy
OVT-tunnus: 003709461305

Ilmoituskanava

Oletko havainnut väärinkäytöksen toiminnassamme? Voit tehdä ilmoituksen, jos epäilet, että yhtiössämme on tapahtunut rikos tai väärinkäytös tai muu yhtiömme arvojen vastainen toiminta.

Olemme ottaneet käyttöön luottamuksellisen Ilmoituskanava-palvelun, jonka kautta henkilöstömme ja sidosryhmämme voivat turvallisesti kertoa havaitsemistaan väärinkäytöksistä.

Miten ilmoitus tehdään?

Suosittelemme keskustelemaan epäkohdista esihenkilön tai asiasta yhtiössämme vastaavan henkilön kanssa. Ilmoituksen voi myös tehdä ilmoituskanavan kautta täysin nimettömänä.

Miten ilmoitus käsitellään?

Kaikki ilmoitukset käsitellään asianmukaisesti ja luottamuksellisesti. Suojaamme aina ilmoittajan, ilmoituksen kohteen ja muiden mahdollisesti ilmoituksessa mainittujen osapuolten henkilöllisyyksien luottamuksellisuuden.

Ilmoituksen tietoihin pääsevät käsiksi vain käsittelyyn valtuutetut henkilöt eikä  henkilöllisyystietoja välitetä ulkopuolisille. Ilmoituksen käsittelyssä voidaan käyttää myös muita asiantuntijoita tarkoituksenmukaisen käsittelyn varmistamiseksi.

Milloin vastaus tulee?

Ilmoitusten käsittelyyn valtuutetut henkilöt voivat pyytää lisätietoja  ilmoituksesta ilmoituskanavan kautta. He myös kertovat kanavan kautta kolmen kuukauden sisällä, mihin toimenpiteisiin on mahdollisesti ryhdytty ilmoituksen perusteella.

Ilmoituskanavaan pääsee osoitteessa https://huskiinteistot.ilmoituskanava.fi