Jorvin sairaala

Karvasmäentie 8, Espoo

Pysäköinti Jorvin sairaalan alueella on maksullista. Pysäköintipaikka sairaalan asiakkaille löytyy helpoiten P1-pysäköintihallista, joka sijaitsee Espoon sairaalan alla. Ajo halliin joko Karvasmäentien ajorampista tai Jorvin sairaalan pääovelle johtavan tien jälkimmäisestä kiertoliittymästä.

Espoon sairaalassa on rajallinen määrä pysäköintipaikkoja asiakas- ja potilaskäyttöön.

Pysäköinti Espoon sairaalan P1-hallissa

Pysäköinti on maksullista kaikkina viikonpäivinä ympäri vuorokauden. Hinta on 1,50 €/ tunti.

Pysäköinti käynnistetään saavuttaessa joko mobiilisovelluksella (EasyPark ja Parkman) tai korttimaksulla lippuautomaattiin. Sovelluksella maksettaessa hintoihin lisätään operaattorin palvelumaksu.

Pysäköintihallin sisääntulossa ei ole puomivalvontaa tai lippuautomaattia. Pysäköintilipun saa pysäköintiautomaateista, jotka sijaitsevat pysäköintikerroksien hissiauloissa.

Pysäköinti on maksettava saavuttaessa. Pysäköinnin voi maksaa minkä tahansa kerroksen automaatilla. Pysäköintilippu pitää säilyttää pysäköinnin ajan, mutta sitä ei tarvitse viedä autoon. Pysäköintiä maksettaessa tulee syöttää lippuautomaattiin ajoneuvon rekisteritunnus ja arvioitu pysäköintiaika. Jos pysäköinti maksetaan kortilla ja pysäköinti lopetetaan odotettua aiemmin, ylimääräinen veloitus palautuu takaisin kortille. Pysäköinnin lopettaminen suoritetaan näyttämällä samaa maksukorttia automaattiin, jolloin järjestelmä päivittää lopetusajan ja summan.

Maksamiseen voi käyttää yleisimpiä maksukortteja tai kolikoita. Automaatit eivät vastaanota seteleitä.

Espoon kaupungin pysäköinninvalvonta tekee valvontakäyntejä hallissa.

Liikuntaesteisten ja veteraanien pysäköintiluvalla pysäköinti on maksutonta. Pysäköintiluvan tulee olla on helposti näkyvillä autossa.

Pysäköinti ulkoalueilla

Sairaala-alueella on saattoliikenteelle muutamia ulkopysäköintipaikkoja, mutta niiden määrä on suhteellisen vähäinen. Saattopysäköintipaikoilla pysäköinti on maksullista ja kalliimpaa kuin P1-pysäköintihallissa pysäköinti. Osalla saattopaikoista myös maksimipysäköintiaikaa on rajoitettu.

Ulkoalueilla pysäköinnin voi maksaa Easypark ja Parkman -mobiilimaksusovelluksilla. Tämä on suositeltava maksutapa, sillä sairaalassa tarvittavaa aikaa on erittäin hankala etukäteen tietää. Mobiilisovelluksilla pysäköinnin päättymisaikaa voi muuttaa pysäköinnin vielä ollessa käynnissä.

Pysäköinti ensiavun luona

Ensiavun edustalla on hyvin rajoitettu määrä potilaiden saattamiseen tarkoitettuja pysäköintipaikkoja. Suosittelemme ajoneuvon siirtämistä aina P1-pysäköintilaitokseen, kun potilas on saatu saatettua ensiapuun.

Ajoreitti ensiapuun on ambulanssien ajoreitti ja on siitä syystä pidettävä aina vapaana. Ajoradalle ei ole tästä syystä suositeltavaa pysähtyä odottamaan pysäköintipaikkaa.