Meilahden sairaala-alue

Käytössä on sekä ulkoalueilla olevia pysäköintialueita että maanalaisia pysäköintihalleja. Pysäköinti maksetaan/aloitetaan ennakkoon, pysäköinnin alkaessa. P1-pysäköintihallissa maksetaan lähtiessä automaatteihin (ennen uloslähtöpuomille ajoa).

Pysäköinti ulkoalueilla

Pysäköinti on Meilahden sairaala-alueella maksullista 24/7 (3,00 €/h). Haartmanin sairaalan edessä ja Tornisairaalan rampeissa on kahden tunnin paikkoja (5,00 €/h).

Lippuautomaatteihin käyvät seuraavat kolikot: 20 c, 50 c, 1 € ja 2 €. Myös kortilla maksaminen on osassa automaatteja mahdollista. Ulkoalueilla voi myös käyttää Easypark ja Parkman mobiilimaksusovelluksia.

Pysäköinti halleissa

Pysäköintihallit ovat maksullisia 24/7 (3,00 €/h).

P1-halli: Ajoyhteys Haartmaninkatu 4. Hallien puomikoneistoista saa sisäänajon yhteydessä pahvisen pysäköintilipukkeen, joka pois lähtiessä syötetään maksamista varten maksuautomaattiin. Maksun jälkeen on 15 minuuttia aikaa poistua hallista syöttämällä maksettu lipuke puomikoneiston kortinlukijaan.
Maksuautomaatit sijaitsevat sisääntulotason hissiaulassa. Pysäköintihallista ei ole tunneliyhteyttä Meilahden alueen klinikoille. Tilaa 496 autolle. Hallin maksimikorkeus on 2,20 metriä.

P2-halli: Ajoyhteys Stenbäckinkatu 9. Pysäköinti maksetaan/aloitetaan ennakkoon, pysäköinnin alkaessa. Maksamisen voi suorittaa mobiilisovelluksella (EasyPark tai Parkman). Pysäköintihallista on tunneliyhteys Meilahden alueen klinikoille. Tilaa 366 autolle. Hallin maksimikorkeus on 2,40 metriä.

P3-halli: Ajoyhteys Zaidankadulta, Iho- ja allergiasairaalan vierestä. Ajotunneli jatkuu Paciuksenkadun alta Meilahden sairaala-alueelle. Pysäköinti maksetaan/aloitetaan ennakkoon, pysäköinnin alkaessa. Maksamisen voi suorittaa mobiilisovelluksella (EasyPark tai Parkman). Jalankulku hallista Meilahden tornisairaalan kautta. Tilaa 450 autolle. Hallin maksimikorkeus on 2,40 metriä.

Pysäköinti invapaikoilla

Invapaikat sijaitsevat ulkona sairaaloiden pääovien läheisyydessä sekä P2- ja P3-parkkihalleissa, jalankulkuväylien läheisyydessä. Invapaikat ovat maksuttomia. Pysäköidessä inva-luvan on oltava tuulilasilla kokonaan nähtävissä.

P1-halli on maksullinen myös inva-luvalla.