Kiinteiden sairaalalaitteiden asiantuntija

Helsinki, Meilahti
haku päättyy 22.6.2020

Vahvistamme nyt rakennuttamisyksikköä hakemalla Kiinteiden sairaalalaitteiden asiantuntijaa
Haemme KSL-asiantuntijaksi insinööriä tai terveydenhuoltoalan ammattilaista. Tähän työtehtävään ei ole valmista koulutusta, mutta tutkinto sekä tekniseltä että terveydenhuoltoalalta olisi paras vaihtoehto. Tärkeintä on aito
kiinnostus terveysteknologiaan ja sairaalarakentamiseen sekä halu kehittyä.KSL-asiantuntija työskentelee HUS Kiinteistöjen rakennuttamispalvelujen projektiryhmässä tuoden mukaan oman asiantuntemuksensa. Projektiryhmään kuuluu hänen lisäkseen projektipäällikkö, LVI- ja sähköasiantuntija sekä rakennustekninen asiantuntija ja vaihtuvia sairaalatekniikan asiantuntijoita. Keskeisimpiä työtehtäviä ovat KSL-suunnittelun
ohjaus, laitehankinta, aikataulutus sekä rakennusvaiheessa laiteasennusten valvonta. Yhteistyötä tehdään sairaaloiden henkilökunnan kanssa.
Tarjoamme mahdollisuuden pitkän uran luomiseen vakaassa työpaikassa. HUS Kiinteistöt Oy tarjoaa työntekijöilleen:
• Monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä.
• Mahdollisuuden kehittyä ja kouluttautua.
• Tukea laaja-alaiselta työyhteisöltä.
• Pitkät lomat.
• Työsuhde-etuja.
Etsimällämme henkilöllä on hyvät vuorovaikutustaidot ja hän työskentelee sujuvasti ryhmässä. Hänen tulee osata hahmottaa laajoja kokonaisuuksia, mutta ottaa huomioon myös pieniä yksityiskohtia. Edellytyksenä ovat erinomainen suomen kielen taito ja hyvä englannin kielen taito sekä ajokortti.
Eduksi katsotaan kokemus rakennushankkeiden osa-alueilta kuten rakennuttamisesta, suunnittelusta tai rakentamisesta.
Lisätietoja antavat KSL-asiantuntija Riikka Ritola-Päivärinta 040 742 8435 ja rakennuttamisjohtaja Carl Sirén 050 427 9301.
Jätä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 22.6.2020 mennessä tästä.
Haastattelemme hakijoita jo hakuprosessin aikana ja valinnat on mahdollista tehdä jo ennen hakuajan päättymistä.