Turvapalvelut etsii Helsingin Meilahden toimipisteeseen vakituisiin työsuhteisiin vartijan oikeuksin toimivia

VARTIJOITA / TURVALLISUUSVALVOJIA

Työtehtäviin kuuluvat vaativat sairaalaturvallisuuteen liittyvät turvapalvelutehtävät.

Edellytämme

  • voimassa olevaa vartijakorttia, vartijan voimankäyttökoulutusta
  • B-ajokorttia
  • hyvää fyysistä kuntoa
  • motivoitunutta asennetta.

Eduksi luetaan monipuolinen turvallisuusalan kokemus sekä turvallisuusalan koulutukset ja kurssit.

Tarjoamme nykyaikaiset työvälineet ja mukavan työympäristön. Koulutamme aktiivisesti henkilöstöämme ja meillä on hyvät henkilöstön kehittymismahdollisuudet ja henkilöstöedut. Olemme haluttu ja luotettava työnantaja, jolla on korkea työtyytyväisyys sekä pieni henkilöstövaihtuvuus.

Vakituiset työsuhteet ovat 2-vuorotyötä (114 h ja 45min /3 viikkoa). Työtehtävät alkavat 1.1.2024 tai sopimuksen mukaan. Haastattelemme sopivia henkilöitä jo hakuaikana.

Noudatamme AVAINTA työehtosopimusta. Aloittavan turvallisuusvalvojan kuukausipalkka vaihtelee työkokemuksen mukaan 2009,41 – 2210,35 e + lisät (ilta 15 %, lauantai 20 %, yö 40 % ja pyhä 100 %). Vuoden työssäolon jälkeen palkka nousee työehtosopimuksessa neuvoteltujen korotusten lisäksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa valvontaesimies Keni Kaarla, keni.kaarla@hus.fi tai puh. 09 471 72156 arkisin klo 9.00–14.00.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si viimeistään 4.2.2024 mennessä tästä.

Tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

*****************************************************************************

HUS Kiinteistöt Oy on HUS-yhtymän eli Helsingin kaupungin ja Uudenmaan hyvinvointialueiden kokonaan omistama tytäryhtiö. Olemme Suomen johtava sairaalakiinteistöpalveluiden tuottaja. Tehtävänämme on tuottaa laadukkaita ja erityisosaamista vaativia kiinteistöpalveluita sekä varmistaa häiriötön sairaalatoiminta kaikissa olosuhteissa.

Lisätiedot: https://www.huskiinteistot.fi/tietoa-meista/