Kiinteistönhuoltotiimiimme etsitään huoltoasentajaa kiinteistönhoidon tehtäviin.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan toimenkuvan kiinteistöpalveluyksikössä, jossa tehtäviisi kuuluvat mm. rakennus- ja talotekniikan ennakkohuollot ja vikakorjaukset. Olet ehtinyt jo työskennellä kiinteistönhuollon teknisissä huoltotehtävissä.

Lisäksi toivomme, että hallitset tietoteknisten ohjelmien sujuvan käytön ja sinulla on hyvät taidot esittää asioita suomen kielellä suullisesti ja kirjallisesti.


Toimivissa sairaaloissa tapahtuvissa huoltotöissä työn onnistumisen kannalta on tärkeää, että
• tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa
• olet ulospäinsuuntautunut
• hallitset ryhmätyö- ja vuorovaikutustaidot.

Kiinteistöpalvelut toteuttaa yhtiön arvoja tukevia tehtäviä, erityisesti häiriötöntä sairaalatoimintaa ja hyvää asiakaspalvelua.


Toimenkuvasi tarkentuu koulutus- ja työhistoriasi perusteella.


Arvostamme
• kiinteistöalaan liittyvää aiempaa koulutusta kuten kiinteistöhoidon tai LVI-, automaatio-, sähkö- tai talotekniikan ammattitutkintoa ja/tai vastaavaa työkokemusta ja ammattitaitoa.

Tarjoamme
• itsenäistä ja haastavaa työtä, miellyttävässä ja kannustavassa työyhteisössä
• hyvät mahdollisuudet kehittää edelleen ammattitaitoasi
• käyttöösi ePassin liikunta-, kulttuuri-, työmatka- ja hyvinvointietuutta sekä mahdollisuuden osallistua HUS:n erilaisten liikuntakerhojen toimintaan
• mahdollisuuden hankkia käyttöösi veroetuutta hyödyntäen työsuhdepolkupyörän
• työsuhdeasunnon tarvittaessa

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, jossa kerrot itsestäsi, koulutuksestasi, työkokemuksestasi ja palkkatoivomuksestasi 15.11.2023 mennessä. Hakemukset tulee toimittaa verkkosivullamme olevan linkin kautta tästä.

Haastattelemme hakijoita jo hakuprosessin aikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Todistukset pyydämme tuomaan vasta haastatteluvaiheessa.

Lisätietoja tehtävästä antaa huoltomestari Mikko Sonné, puh. 040 529 6893 tai sähköpos-titse mikko.sonne@hus.fi

Emme käsittele sähköpostilla toimitettuja hakemuksia.


HUS Kiinteistöt Oy on HUS-yhtymän eli Helsingin kaupungin ja Uudenmaan hyvinvointialueiden kokonaan omistama tytäryhtiö. Olemme Suomen johtava sairaalakiinteistöpalveluiden tuottaja. Tehtävänämme on tuottaa laadukkaita ja erityisosaamista vaativia kiinteistöpalveluita sekä varmistaa häiriötön sairaalatoiminta kaikissa olosuhteissa.

Lisätiedot: https://www.huskiinteistot.fi/tietoa-meista/