HUS-Kiinteistöt Oy on Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin tytäryhtiö, joka vastaa kokonaisvaltaisesti HUSn rakennuttamiseen, kiinteistöjen ylläpitoon, turvallisuuteen ja palvelussuhdeasuntoihin liittyvistä tehtävistä. Olemme johtava sairaalatekniikan osaaja ja tärkein tehtävämme on varmistaa häiriötön sairaalatoiminta. Toimimme asiakaslähtöisesti, ammattitaitoisesti, kustannustehokkaasti ja yhteiskuntavastuullisesti – sekä 100 % vastuulla.

Lisätiedot: http://www.hus-kiinteistot.fi/

Haemme Helsingin alueen sairaaloiden kiinteistönhuoltotiimeihin vastuuntuntoisia

Huoltoasentajia kiinteistönhoito tehtäviin

Avoin tehtävä tarjoaa mielenkiintoisen, itsenäisen ja haastavan toimenkuvan miellyttävässä ja kannustavassa työyhteisössä kiinteistöpalveluyksikössämme. Tehtäviisi kuuluvat mm. rakennus- ja talotekniikan ennakkohuollot ja vikakorjaukset.

Arvostamme kiinteistöalaan liittyvää aiempaa koulutusta:

  • kiinteistöhoidon tai LVI-, automaatio-, sähkö- tai talotekniikan ammattitutkintoa
  • ja/tai vastaavaa työkokemusta kiinteistöhuollon teknisissä huoltotehtävissä
  • vankkaa ammattitaitoa

Hallitset tietoteknisten ohjelmien sujuvan käytön sekä omaat hyvän kyvyn esittää asioita suullisesti ja kirjallisesti.

Toimivissa sairaaloissa tapahtuvissa huoltotöissä on työn onnistumisen kannalta tärkeää, että tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa, olet ulospäinsuuntautunut ja hallitset ryhmätyö- ja vuorovaikutustaidot. Kiinteistöpalvelut toteuttaa yhtiön arvoja tukevia tehtäviä, erityisesti häiriötöntä sairaalatoimintaa ja hyvää asiakaspalvelua.

Toimenkuvasi tarkentuu koulutus- ja työhistoriasi perusteella.

Perehdytämme uudet työntekijämme tehtäviinsä ja koulutamme henkilöstöämme aktiivisesti – tuemme ammattillista kasvua ja kehittymistä!

Sijoitamme työntekijöidemme ammattitaidon kehittämiseen ja työhyvinvointiin.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen hyvine henkilöstöetuisuuksineen. Palkkaus ja lomat määräytyvät AVAINTES:in mukaan. Palkka muodostuu peruspalkasta, kokemuslisästä. Palkallista vuosilomaa kertyy tällä hetkellä työkokemuksesta riippun 28-38 arkivuorokautta vuodessa. Katsomme aiemman alalle soveltuvan työkokemuksen tapauskohtaisesti, sähkö- ja automaatioasentajan kokemus on hyväksiluettavissa suoraan.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, jossa kerrot itsestäsi, koulutuksestasi, työkokemuksestasi ja palkkatoivomuksesi tästä  9.10.2022 mennessä.

Haastattelemme hakijoita jo hakuprosessin aikana ja tehtävä täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Todistukset pyydämme tuomaan vasta haastatteluvaiheessa.

Emme käsittele sähköpostilla toimitettuja hakemuksia.

Lisätietoja antaa  huoltomestari Jani Naumanen 0504270003 jani.naumanen@hus.fi