etsimme Helsingin ulkoalue- ja jätehuoltoyksikköön koneajotaitoista kiinteistönhoitajaa.

Tarjoamme monipuolisia kiinteistönhoitajan tehtäviä ulkoalueiden hoidon ja jätehuollon parissa Meilahden sairaalan, Kirurgisen sairaalan ja Iho- ja allergiasairaalan alueella.

Etsimme tunnollista ja positiivisen asenteen omaavaa koneajotaitoista henkilöä täydentämään tiimiämme. Tulet toimimaan päivittäin perinteisissä ulkoaluetöissä, kuten puhtaanapitotöissä, vihertöissä ja lumitöissä/-päivystyksissä. Ulkoalueiden hoitoon kuuluu vastuu turvallisuudesta ja toimivuudesta alueillamme. Vuodenaikojen mukaan vaihtuvat ulkotyöt tuovat monipuolisuutta työnkuvaan ja vaativat erilaisten koneiden, kuten pyöräkuormaajien, imulakaisukoneiden, ruohonleikkureiden, puhaltimien ja trimmereiden hallitsemista.

Edellytämme hakijalta

  • alan työkokemusta ja ajokorttia
  • vahvaa osaamista erilaisten kiinteistöhuollon koneiden, kuten pyöräkuormaajien ja imulakaisukoneiden käytöstä
  • hallitset tietoteknisten ohjelmien sujuvan käytön
  • omaat hyvät kyvyt esittää asioita suullisesti ja kirjallisesti.

Arvostamme

  • alan koulutusta
  • kaluston tuntemusta ja ratkaisukykyä vikatilanteisiin

Menestyt tehtävässä mikäli

  • tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa
  • olet ulospäinsuuntautunut
  • hallitset hyvät ryhmätyö- ja vuorovaikutustaidot.

Kiinteistöpalvelut toteuttavat yhtiön arvoja tukevia tehtäviä, erityisesti häiriötöntä sairaalatoimintaa ja hyvää asiakaspalvelua.

Tarjoamme itsenäistä ja haastavaa työtä, mukavassa ja kannustavassa työyhteisössä, jossa sinulla on hyvät mahdollisuudet kehittää edelleen ammattitaitoasi.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, jossa kerrot itsestäsi, koulutuksestasi, työkokemuksestasi ja palkkatoivomuksestasi. Todistukset pyydämme tuomaan vasta haastatteluvaiheessa. Haastattelemme hakijoita jo hakuprosessin aikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin 31.12.2023 mennessä. Työt alkavat sopimuksen mukaan. Hakemukset tulee toimittaa tänne.

Lisätietoja antaa ulkoalue- ja jätehuoltoesimies Netta Kuisma puh.  040 141 6839 tai sähköpostitse netta.a.kuisma@hus.fi.

***********************************************************************************

HUS Kiinteistöt Oy on Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin tytäryhtiö, joka vastaa kokonaisvaltaisesti HUSin rakennuttamiseen, kiinteistöjen ylläpitoon, turvallisuuteen ja palvelussuhdeasuntoihin liittyvistä tehtävistä. Olemme johtava sairaalatekniikan osaaja ja tärkein tehtävämme on varmistaa häiriötön sairaalatoiminta. Toimimme asiakaslähtöisesti, ammattitaitoisesti, kustannustehokkaasti ja yhteiskuntavastuullisesti – sekä 100 % vastuulla.

Lisätiedot: http://huskiinteistot.fi/