Haemme Helsinkiin Meilahden sairaalan ja Porvoon sairaalan laitehuoltotiimeihin vakituisiin työsuhteisiin

LAITEASENTAJIA

Irtaimisto ja laitekunnossapito vastaa kiinteiden sairaalalaitteiden, suurtalouskeittiölaitteiden sekä irtaimiston ylläpidosta. Toimintamme perustuu laitteiden huoltoon sekä vikakorjaukseen.

KSL-laiteryhmistä yleisimpiä ovat desinfioivat ja huuhtelevat pesukoneet, instrumenttien pesukoneet ja autoklaavit. KKL-laiteryhmässä yleisimpiä ovat yhdistelmä uunit, keittopadat sekä pesulinjastot. Irtaimistoon kuuluvat apuvälineet, taukotilojen astianpesukoneet, lattianhoitokoneet jne.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää

  • soveltuvaa taustakoulutusta esimerkiksi automaatioasentajan, ICT-asentajan, elektroniikka-asentajan tai sähköasentajan tutkintoa tai muuta vastaavaa koulutusta
  • yleisten tietojärjestelmien sujuvaa käyttöä

Arvostamme

  • halua ja kykyä oppia uutta sekä taitoa soveltaa oppimaasi käytännön työssä
  • hyvää asiakaspalveluasennetta ja vuorovaikutustaitoja
  • kykyä työskennellä yksin ja yhdessä tiimisi jäsenten kanssa

Toimimme mielenkiintoisessa ja vastuullisessa tehtäväkentässä, nykyaikaisin työvälineinmukavassa ja osaavassa työyhteisössä.

Perehdytämme uudet työntekijämme tehtäviinsä ja koulutamme henkilöstöämme aktiivisesti – tuemme ammattillista kasvua ja kehittymistä!

Sijoitamme työntekijöidemme ammattitaidon kehittämiseen ja työhyvinvointiin.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen hyvine henkilöstöetuisuuksineen. Palkkaus ja lomat määräytyvät AVAINTES:in mukaan. Katsomme aiemman alalle soveltuvan työkokemuksen tapauskohtaisesti, sähkö- ja automaatioasentajan kokemus on hyväksiluettavissa suoraan.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, jossa kerrot itsestäsi, koulutuksestasi, työkokemuksestasi ja palkkatoivomuksesi 31.3. 2023 mennessä tästä.

Haastattelemme hakijoita mahdollisesti jo hakuaikana.

Todistukset pyydämme tuomaan vasta haastatteluvaiheessa.

Lisätietoja tehtävästä antaa laite-esimies Harri Lång, harri.lang@hus.fi

************************************************************************************

HUS Kiinteistöt Oy on Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin tytäryhtiö, joka vastaa kokonaisvaltaisesti HUSin rakennuttamiseen, kiinteistöjen ylläpitoon, turvallisuuteen ja palvelussuhdeasuntoihin liittyvistä tehtävistä.

Olemme johtava sairaalatekniikan osaaja ja tärkein tehtävämme on varmistaa häiriötön sairaalatoiminta. Toimimme asiakaslähtöisesti, ammattitaitoisesti, kustannustehokkaasti ja yhteiskuntavastuullisesti – sekä 100 % vastuulla.

Lisätiedot: http://huskiinteistot.fi/