HUS Kiinteistöt Oy on Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin tytäryhtiö, joka vastaa kokonaisvaltaisesti HUSin rakennuttamiseen, kiinteistöjen ylläpitoon, turvallisuuteen ja palvelussuhdeasuntoihin liittyvistä tehtävistä. Olemme johtava sairaalatekniikan osaaja ja tärkein tehtävämme on varmistaa häiriötön sairaalatoiminta. Toimimme asiakaslähtöisesti, ammattitaitoisesti, kustannustehokkaasti ja yhteiskuntavastuullisesti – sekä 100 % vastuulla.

Lisätiedot: https://www.huskiinteistot.fi/

Haemme nyt vastuunkantajaksi Helsingin toimipisteeseen

LVIA-insinööriä

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan toimenkuvan projektipalveluyksikössä, jossa toimit osana tiimiä ja vastaat Helsingin alueiden sairaaloiden sekä HUSin vuokrakohteiden LVIA-teknisistä asioista yhdessä muiden osaajien kanssa.

Monipuolinen toimenkuva sisältää laaja-alaisesti LVIA-puolen tehtäviä, kuten investointien ja korjaushankkeiden  hoitoa sekä PTS-suunnittelua ja riskeihin varautumista.

Työtehtävän menestyksellinen hoitaminen vaatii LVIA-teknistä tuntemusta ja kykyä toimia projektinvetäjänä sekä soveltuvaa tutkintoa esim. LVI-insinööri.

Edellytämme
– työkokemusta (3v) LVI-alan korjausrakentamisesta
– tietoteknisten ohjelmien sujuvaa käyttöä
– hyvää kykyä esittää asioita suullisesti ja kirjallisesti

Toimivissa sairaaloissa tapahtuvissa hankkeissa on työn onnistumisen kannalta tärkeää, että tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja hallitset ryhmätyö- ja vuorovaikutustaidot. Tarjoamme itsenäistä ja haastavaa työtä, miellyttävässä ja kannustavassa työyhteisössä, jossa sinulla on mahdollisuudet kehittää edelleen ammattitaitoasi.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, jossa kerrot itsestäsi, koulutuksestasi, työkokemuksestasi ja palkkatoivomuksesi. Todistukset pyydämme tuomaan vasta haastatteluvaiheessa. Hakuaika on auki 31.12.2022 asti osoitteessa: LVIA-insinööri Helsinki 2022

Hakijoita haastatellaan dynaamisesti hakuajan kuluessa ja sopiva henkilö palkataan hakuprosessin aikana syys-joulukuussa 2022.

Lisätietoja antavat LVI-päällikkö Antti Pyydönniemi puh. 050 427 2206 ja kunnossapitojohtaja Tapio Rautiainen puh. 050 5979 073.