Kehityspäällikkö

Helsinki, Meilahti
haku päättyy 1.3.2020

Haemme nyt vastuunkantajaksi Meilahteen Helsinkiin kehityspäällikköä vastaamaan kehityshankkeiden koordinoinnista, suunnittelusta ja raportoinnista.

Osallistut yhtiön toimintojen, järjestelmien, prosessien kehittämiseen, kuvaamiseen ja viestintään.  Juuri nyt pääset mukaan yhtiön strategiseen kehittämistyöhön yhdessä johtoryhmämme kanssa.

Kehityspäällikkönä vastaat laatujärjestelmän ylläpitämisestä sekä koordinoit auditointeja ja niiden raportointia. Pääset keskeiseen tehtävään kehittämään kanssamme johtavaa erikoissairaanhoitoympäristöä palvelevaa yhtiötä ja sen erikoisosaamista. Pääset myös johtamaa pientä it-kehitystiimiä. Tehtävässä tutustut laaja-alaisesti ja vuorovaikutteisesti yrityksemme eri toimialoihin. Opit sairaalaympäristöä palvelevan yrityksen erikoisosaamisen.

Tarjoamme kehittyvän työpaikan, monipuolisia ja haasteellisia tehtäviä sekä organisaation tuen ja mahdollisuuden kehittää osaamistasi. Sinulla on mahdollisuus työsuhdeasuntoon.

Edellytämme soveltuvaa korkeakoulututkintoa, hyviä it-taitoja, lisäksi arvostamme kokemusta tekniikan toimialan palveluista.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antavat MPS:n seniorikonsultti Juha Vaara, parhaiten tavoitettavissa ma 17.2. klo 16–16:30 ja to 27.2. klo 9–11, puh. 020 746 9411, toimitusjohtaja Juha Tiuraniemi, juha.tiuraniemi@hus.fi ja hallintojohtaja Sami Jarke, sami.jarke@hus.fi. Hae tehtävää hakupainikkeen kautta 1.3. mennessä tänne.