HR-assistentti

Helsinki, Meilahti
haku päättyy 31.7.2020

Haemme nyt vastuunkantajaksi Helsinkiin HR-assistenttia.

HR-assistenttina vastaat HR-koordinaattorin lisäksi henkilöstömme työsuhteen elinkaaren eri vaiheista ja muista yleisistä toimistoympäristössä esiintyvistä asioista.

Tehtäviisi kuuluu mm. työsuhdeasioiden hoitaminen ja neuvonta, esimiesten tukeminen, tulospalkkiojärjestelmän hoitaminen sekä muut monipuoliset palvelutehtävät. HR-järjestelmien varapääkäyttäjänä vastaat HR- ja TES-asioista, koordinoit ulkoistetun palkanlaskennan kanssa, kehität ja koulutat mielelläsi muitakin. Kykenet HR-tietojen tuottamiseen ja kehittämään sisäisiä prosessejamme. Hoidat mielelläsi erilaisia palvelutehtäviä kuten mm. erilaisia tilauksia ja ostolaskujen reititystä.

Voit olla kokenut tai nuorempi osaaja ja sinulla on soveltuva tutkinto, esim. merkonomi.

Työtehtäviesi menestyksellinen hoitaminen vaatii:
• hyviä Office-taitoja, erityisesti excelin osaamista
• tarkuutta ja joustavuutta
• asiakaspalveluasennetta

Katsomme eduksi kokemuksen työlainsäädännön soveltamisesta, jonkin palvelualan työehtosopimuksen tulkitsemisesta, kyselyiden tekemisestä ja kouluttamisesta.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, jossa kerrot itsestäsi, koulutuksestasi, osaamisestasi, työkokemuksestasi ja palkkatoivomuksestasi. Todistukset pyydämme tuomaan vasta haastatteluvaiheessa. Sinulla on mahdollisuus hakea myös työsuhdeasuntoa.

Lisätietoja antaa hallintojohtaja sami.jarke@hus.fi viikot 24-25 ja 29-30 HR-koordinaattori ritva.vuorisalo@hus.fi viikot 26-28. Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen viimeistään 31.7.2021 mennessä tänne. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.