HR-assistentti

Helsinki, Meilahti
haku päättyy 2.1.2022

HUS Kiinteistöt Oy on Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin tytäryhtiö, joka vastaa kokonaisvaltaisesti HUSin rakennuttamiseen, kiinteistöjen ylläpitoon, turvallisuuteen ja palvelussuhdeasuntoihin liittyvistä tehtävistä. Tärkein tehtävämme on varmistaa häiriötön sairaalatoiminta. Toimimme asiakaslähtöisesti, ammattitaitoisesti, kustannustehokkaasti ja yhteiskuntavastuullisesti – sekä 100 % vastuulla. Henkilöstömäärämme on ollut voimakkaassa kasvussa vuosia ja meitä on nyt noin 400 vastuunkantajaa ja on aika vahvistaa HR-palvelutoimintoamme. Lisätietoja meistä: https://www.huskiinteistot.fi/

Haemme nyt vastuunkantajaksi Helsinkiin

HR-ASSISTENTTIA

HR-assistenttina vastaat henkilöstömme työsuhteen elinkaaren eri vaiheista ja muista yleisistä toimistoympäristössä esiintyvistä asioista.

Tehtäviisi kuuluu mm. työsuhdeasioiden hoitaminen ja neuvonta, esimiesten tukeminen, tulospalkkiojärjestelmän hoitaminen sekä muut monipuoliset palvelutehtävät. HR-järjestelmien varapääkäyttäjänä vastaat HR- ja TES-asioista, koordinoit ulkoistetun palkanlaskennan kanssa, kehität ja koulutat mielelläsi muita. Kykenet HR-tietojen tuottamiseen ja kehittämään sisäisiä prosessejamme.

Voit olla kokenut tai nuorempi osaaja, jolla on vähintään kahden vuoden kokemus HR-tehtävistä ja sinulla on soveltuva tutkinto, esim. merkonomi.

Työtehtäviesi menestyksellinen hoitaminen vaatii:

  • hyviä Office-taitoja, erityisesti excelin osaamista
  • tarkkuutta ja joustavuutta
  • asiakaspalveluasennetta

Katsomme eduksi kokemuksen työlainsäädännön soveltamisesta, jonkin palvelualan työehtosopimuksen tulkitsemisesta, kyselyiden tekemisestä ja kouluttamisesta.

Myös aikaisemmat hakemukset huomioidaan.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, jossa kerrot itsestäsi, koulutuksestasi, osaamisestasi, työkokemuksestasi ja palkkatoivomuksestasi. Todistukset pyydämme tuomaan vasta haastatteluvaiheessa. Hakijoilla on mahdollisuus hakea työsuhdeasuntoa. Käytössämme on etätyötä suosiva hybridityönteon malli.

Tiedusteluihin vastaa hallintojohtaja Sami Jarke, sami.jarke@hus.fi sekä HR-koordinaattori Ritva Vuorisalo, ritva.vuorisalo@hus.fi.

Lähetä hakemuksesi HR-assistentin tehtävään palkkatoivomuksineen 2.1.2022 mennessä tänne. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.