Kirjanpitäjä

Helsinki, Meilahti
haku päättyy 27.3.2022

Haemme nyt vastuunkantajaksi Helsinkiin

KIRJANPITÄJÄÄ

vakituiseen tai määräaikaiseen työsuhteeseen 31.3.2023 asti.

Kirjanpitäjänä vastaat erityisesti kiinteistöosakeyhtiön ulkoisen laskentatoimen tehtävistä.

Tehtäviisi kuuluu mm. kiinteistöosakeyhtiön juokseva kirjanpito, tilinpäätöksen laadinta, viranomaisilmoitukset sekä muut monipuoliset taloushallinnon tehtävät. Muut tehtävät muodostuvat osaamisen ja kiinnostuksen mukaan.

Voit olla kokenut tai nuorempi osaaja ja sinulla on soveltuva taloushallinnon tutkinto, esim. tradenomi tai merkonomi.

Työtehtäviesi menestyksellinen hoitaminen vaatii:

  • hyviä Office-taitoja, erityisesti excel, lisäksi arvostamme Power BI osaamista
  • numerotarkkuutta
  • kiinnostusta kirjapito- ja verolainsäädäntöön
  • asiakaspalveluasennetta

Katsomme eduksi kokemuksen kirjanpidon tehtävistä sekä rakennusalan käännetyn arvolisäveron tuntemusta. Tarjoamme itsenäistä ja vastuullista etätyötäkin liukuvassa työajassa, mukavassa työyhteisössä, jossa sinulla on hyvä tuki ja perehdytys ja mahdollisuudet kehittää edelleen ammattitaitoasi.

Työhyvinvoinnin edistämiseksi tarjoamme työntekijöillemme mm. e-Passi -, joukkoliikenne- ja polkupyöräedun. Tämän lisäksi järjestämme vuosittain erilaisia yhteishenkeä lisääviä tapahtumia. Meillä on koko henkilökuntaa koskeva tulospalkkiojärjestelmä. Sinulla on myös mahdollisuus hakea työsuhdeasuntoa.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, jossa kerrot itsestäsi, koulutuksestasi, osaamisestasi, työkokemuksestasi ja palkkatoivomuksestasi. Todistukset pyydämme tuomaan vasta haastatteluvaiheessa.

Lisätietoja antaa hallintojohtaja sami.jarke@hus.fi ja laskenta-asiantuntija petri.tengvall@hus.fi. Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 27.3.2022 mennessä tänne.

Haastattelemme hakijoita jo hakuprosessin aikana.