Sähköinsinööri Helsinkiin

Helsinki
haku päättyy 31.10.2022

Haemme Helsingin toimipisteeseen

Sähköinsinööriä

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan toimenkuvan kunnossapitopalveluyksikössä, jossa toimit osana tiimiä ja vastaat Helsingin alueiden sairaaloiden sekä HUSin vuokrakohteiden sähköteknisistä asioista yhdessä muiden osaajien kanssa.

Kunnossapitopalvelut toteuttaa yhtiön arvoja tukevia tehtäviä, erityisesti häiriötöntä sairaalatoimintaa ja hyvää asiakaspalvelua. Monipuolinen toimenkuva sisältää laaja-alaisesti sähkö-, tele- ja turvatekniikan tehtäviä, kuten investointien ja korjaushankkeiden hoitoa, PTS-suunnittelua, riskien kartoitusta ja poikkeustilanteisiin varautumista.  Työtehtäviesi menestyksellinen hoitaminen vaatii sähkö- ja tele- sekä turvatekniikan tuntemista ja kykyä toimia projektinvetäjänä.

Sinulla on soveltuva tutkinto esim. sähköinsinööri, edellytämme työkokemusta (3v) sähköalan korjausrakentamisesta , tietoteknisten ohjelmien sujuvaa käyttöä sekä hyvää kykyä esittää asioita suullisesti ja kirjallisesti.

Toimivissa sairaaloissa tapahtuvissa hankkeissa on työn onnistumisen kannalta tärkeää, että tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja hallitset ryhmätyö- ja vuorovaikutustaidot.

Tarjoamme itsenäistä ja haastavaa työtä, mukavassa ja kannustavassa työyhteisössä, jossa sinulla on mahdollisuudet kehittää edelleen ammattitaitoasi.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, jossa kerrot itsestäsi, koulutuksestasi, työkokemuksestasi ja palkkatoivomuksesi. Lähetä hakemuksesi sähköisesti 31.10.2022 mennessä tästä. Sopiva henkilö valitaan hakuprosessin kuluessa.

Todistukset pyydämme tuomaan vasta haastatteluvaiheessa.

Lisätietoja antavat käyttöpäällikkö Jari-Pekka Korhonen 040 536 5612 ja kunnossapitojohtaja Tapio Rautiainen puh. 050 5979 073.

*****************************************************************************************************

HUS Kiinteistöt Oy on Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin tytäryhtiö, joka vastaa kokonaisvaltaisesti HUSin rakennuttamiseen, kiinteistöjen ylläpitoon, turvallisuuteen ja palvelussuhdeasuntoihin liittyvistä tehtävistä. Olemme johtava sairaalatekniikan osaaja ja tärkein tehtävämme on varmistaa häiriötön sairaalatoiminta. Toimimme asiakaslähtöisesti, ammattitaitoisesti, kustannustehokkaasti ja yhteiskuntavastuullisesti – sekä 100 % vastuulla.

Lisätiedot: https://www.huskiinteistot.fi/