Työvuorosuunnittelija/toimistotyöntekijä Meilahteen

Helsinki, Meilahti
haku päättyy 23.5.2022

Haemme nyt vastuunkantajaksi Meilahteen työntekijää HUS Kiinteistöt Oy:n Turvapalveluihin vakituiseen työsuhteeseen.

Työvuorosuunnittelijaa / Toimistotyöntekijää

Yksikkömme tuottaa turvapalveluita HUSille. Tehtäviisi kuuluu mm. henkilöstön työvuorosuunnittelu, kulkutunnisteiden aktivointi sekä yleisiä toimisto- ja hr-tehtäviä. Sekä asiakaspalvelu näiden osalta. Työtä tehdään arkisin virka-aikaan.

Työtehtäviesi menestyksellinen hoitaminen vaatii:

  • hyviä Office-taitoja
  • kiinnostusta hr-toimintoihin ja työvuorosuunnitteluun
  • tarkkuutta, asiakaspalveluasennetta ja vastuullisuutta

Työssä vaaditaan sujuvaa suomen kielen taitoa sekä hyväksyttyä turvasuojaajakorttia tai päätöstä sen saamiseksi. (Turvasuojaajakortti haetaan työsuhteen alkaessa yhdessä työnantajan kanssa ja sen saamiseksi hakijalla tulee olla nuhteeton tausta. Turvasuojaajakortti on työsuhteen edellytys, lisätietoa kortista löytyy hakemalla: ”Turvasuojaajaksi hyväksyminen, Laki yksityisistä turvallisuuspalveluista”).

Työhyvinvoinnin edistämiseksi tarjoamme työntekijöillemme mm. e-Passi -, joukkoliikenne- ja polkupyöräedun. Tämän lisäksi järjestämme vuosittain erilaisia yhteishenkeä lisääviä tapahtumia. Meillä on koko henkilökuntaa koskeva tulospalkkiojärjestelmä. Sinulla on myös mahdollisuus hakea työsuhdeasuntoa.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi tänne, jossa kerrot itsestäsi, koulutuksestasi ja työkokemuksestasi, sekä palkkatoivomuksesi. Erityisesti meitä kiinnostaa kokemuksesi ja osaaminen työvuorosuunnittelussa. Haastattelemme hakijoita jo hakuprosessin aikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Eemeli Sairanen eemeli.sairanen@hus.fi

(ti 10.5 ja ti 17.5 klo 12-14 puhelimitse 050 439 4818 ). Lähetä hakemuksesi ja CV viimeistään 23.5.2022 mennessä.