Irtaimisto ja laitekunnossapito vastaa kiinteiden sairaalalaitteiden, suurtalouskeittiölaitteiden sekä irtaimiston ylläpidosta. Toimintamme perustuu laitteiden huoltoon sekä vikakorjaukseen.

KSL-Laiteryhmistä yleisimpiä ovat desinfioivat ja huuhtelevat pesukoneet, instrumenttien pesukoneet ja autoklaavit. KKL-Laiteryhmässä yleisimpiä ovat yhdistelmä uunit, keittopadat sekä pesulinjastot. Irtaimistoon kuuluu apuvälineet, taukotilojen astianpesukoneet, lattianhoitokoneet jne.

Tehtävässä menestyminen edellyttää asentajalta osaamista sähköjärjestelmistä sekä mekaanista tietotaitoa. Työssä käytetään apuna yleisiä tietojärjestelmiä, joiden sujuva käyttäminen on myös edellytys tehtävässä onnistumiselle. Ennen kaikkea halu ja kyky oppia uutta on tärkein ominaisuus laiteasentajalle.

Tehtävissäsi tarvitset asiakaspalvelutaitoja sekä tiimihenkisyyttä. Toimimme mielenkiintoisessa ja vastuullisessa tehtäväkentässä, nykyaikaisin työvälinein, käytössämme on hyvät henkilöstöedut sekä mukava ja osaava työyhteisö. Sijoitamme työntekijöidemme ammattitaidon kehittämiseen ja työhyvinvointiin.

Mikäli tehtävä kuulostaa mielenkiintoiselta, jätä avoin hakemus tänne!