Hankinta-asiantuntijoita

Helsinki, Meilahti
haku päättyy 31.5.2022

Hankinta-asiantuntija (2 kpl)

Haemme kahta hankinta-asiantuntijaa HUS Kiinteistö Oy:n hankintapalveluiden palvelukseen. Voit olla kokenut ammattilainen tai nuorempi osaaja ja sinulla on työtehtävään soveltuva korkeakoulututkinto. Työtehtäviesi menestyksellinen hoitaminen vaatii hyviä vuorovaikutustaitoja sekä suullista ja kirjallista ilmaisua.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan toimenkuvan sinulle, joka haluat toimia monipuolisesti julkisten hankintojen parissa sekä näköalapaikalla sairaalarakentamisen edelläkävijän palveluksessa. Sinulla on jo jonkin verran kokemusta kilpailuttamisesta ja olet innokas oppimaan uutta. Tarjoamme sinulle vapaan etätyömahdollisuuden sekä nykyaikaiset työvälineet ja järjestelmät työtehtäviesi hoitamista varten.

Työtehtäviisi hankinta-asiantuntijana kuuluu monipuoliset projektipäällikkön tehtävät yhtiön hankintojen parissa. Edellä mainittuihin projektipäällikön tehtäviin kuuluvat: hankinnan projektointi ja suunnittelu, hankkeiden, palveluiden, laitteiden, tavaroiden ja tarvikkeiden sekä vuosisopimussuunnittelijoiden ja -urakoitsijoiden puitejärjestelyiden kilpailuttaminen. Lisäksi tehtäviisi kuuluvat sopimusten hallinta sekä yhtiöstrategian mukaisten linjausten jalkauttaminen operatiiviseksi toiminnaksi yhdessä koko dynaamisen hankintatiimimme kanssa.

Hankinta-asiantuntijana pääset työskentelemään mukavien työkavereiden kanssa ja tutustumaan vuorovaikutteisesti yrityksemme eri toimialoihin. Opit myös tuntemaan sairaalaympäristön erityispiirteet. Yhtiömme hankinnoissa otamme huomioon
ekologisen-, taloudellisen-, ja sosiaalisen vaikuttamisen kilpailutettujen sopimustemme kautta ja kehitämme hankintapalveluiden toimintaa ketterillä menetelmillä. Kokonaisvaltaisen sähköisen hankintaprosessimme digitalisointi on käynnissä, joten pääset tehtävässäsi myös sähköisen hankintaprosessin osaamisen etulinjaan.

Cloudia kilpailutusjärjestelmän tuntemus katsotaan hakijalle eduksi.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, jossa kerrot itsestäsi, koulutuksestasi, työkokemuksestasi ja palkkatoivomuksestasi. Todistukset pyydämme tuomaan vasta haastatteluvaiheessa. Lähetä työpaikkahakemuksesi tänne.

Lisätietoja antaa hankintapäällikkö Sami Linkovesi puh. 040 185 1687. Lähetäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen viimeistään 31.5.2022 mennessä tänne. Haastattelemme hakijoita jo hakuprosessin aikana.