Hankintapäällikkö

Helsinki, Meilahti
haku päättyy 30.3.2021

Haemme nyt vastuunkantajaksi Helsinkiin

Hankintapäällikköä

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan toimenkuvan sinulle, joka haluat toimia monipuolisesti hankintojen parissa.

Hankintapäällikön tehtäviin kuuluu muun muassa kilpailuttaminen, hankinta-asiakirjojen laatiminen, hankintojen suunnittelu, sisäinen kouluttaminen, ohjaus ja kehittäminen. Vastuisiin kuuluu julkisten hankintojen neuvonta, sopimukset, raportointi ja ohjeistus sisältäen hankintastrategian ja hankintaohjeistuksen valmistelun ja päivittämisen. Hankintapäällikkö toimii tiimivetäjänä hankintapalveluissa, johon kuuluu kaksi hankinta-asiantuntijaa.Tehtävässä pääsee tutustumaan vuorovaikutteisesti yhtiön eri toimialoihin ja oppii tuntemaan sairaalaympäristön erityispiirteet.

Edellytämme sinulta soveltuvaa työkokemusta ja ylempää korkeakoulututkintoa, esimerkiksi kauppatieteiden tai oikeustieteiden maisteri. Sinulla on kokemusta julkisista hankinnoista ja tunnet hankintalainsäädännön. Työtehtävän menestyksellinen hoitaminen vaatii myös hyviä vuorovaikutustaitoja, suullista ja kirjallista ilmaisua sekä sujuvaa tietojärjestelmien käyttöä.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, jossa kerrot itsestäsi, koulutuksestasi, työkokemuksestasi ja palkkatoivomuksesi. Todistukset pyydämme tuomaan vasta haastatteluvaiheessa. Lähetä hakemuksesi sähköisesti 30.3.2021 mennessä tänne.

Lisätietoja antaa kunnossapitojohtaja Tapio Rautiainen 050 5979 073.

Haastattelemme hakijoita jo hakuprosessin aikana.