HR-päällikkö ja HR-assistentti

Helsinki, Meilahti
haku päättyy 29.11.2021

HUS Kiinteistöt Oy on Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin tytäryhtiö, joka vastaa kokonaisvaltaisesti HUSin rakennuttamiseen, kiinteistöjen ylläpitoon, turvallisuuteen ja palvelussuhdeasuntoihin liittyvistä tehtävistä. Tärkein tehtävämme on varmistaa häiriötön sairaalatoiminta. Toimimme asiakaslähtöisesti, ammattitaitoisesti, kustannustehokkaasti ja yhteiskuntavastuullisesti – sekä 100 % vastuulla. Henkilöstömäärämme on ollut voimakkaassa kasvussa vuosia ja meitä on nyt noin 400 vastuunkantajaa ja on aika vahvistaa HR-palvelutoimintoamme. Lisätietoja meistä: http://huskiinteistot.fi/

Haemme nyt vastuunkantajiksi Helsinkiin

HR-PÄÄLLIKKÖÄ

Tehtävässä vastuullesi kuuluvat tehokkaat ja liiketoimintalähtöiset henkilöstöhallinnon prosessit ja niiden kehittäminen. Vastaat tiimisi kanssa HR-palveluprosessien toteuttamisesta, kehittämisestä ja johtamisesta sekä käyttöönotettavasta HR-järjestelmästä. Strategiamme mukaisesti tavoitteemme on osaavin henkilöstö.

Toimit henkilöstöhallinnon esimiehenä sekä asiantuntijana eri HR-prosesseissa, jotka liittyvät esimerkiksi työsuhdeasioihin, henkilöstön ja esimiestyön kehittämiseen sekä työehtosopimustoimintaan, jossa toimit työnantajan edustajana. Tehtävässäsi vastaat, että henkilöstön työhyvinvoinnista ja suoriutumisesta ja osaamisen kehittämisestä huolehditaan suunnitelmallisesti ja strategiaa tukevasti. Pääset kehittämään valmisteilla olevaa HUS Kiinteistöt Akatemiaa-konseptia henkilöstömme parhaaksi.

Arvostamme soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa ja edellytämme viiden vuoden kokemusta vaativista henkilöstöjohtamisen tehtävistä vähintään keskisuuresta organisaatiosta.

HR-ASSISTENTTIA

HR-assistenttina vastaat henkilöstömme työsuhteen elinkaaren eri vaiheista ja muista yleisistä toimistoympäristössä esiintyvistä asioista.

Tehtäviisi kuuluu mm. työsuhdeasioiden hoitaminen ja neuvonta, esimiesten tukeminen, tulospalkkiojärjestelmän hoitaminen sekä muut monipuoliset palvelutehtävät. HR-järjestelmien varapääkäyttäjänä vastaat HR- ja TES-asioista, koordinoit ulkoistetun palkanlaskennan kanssa, kehität ja koulutat mielelläsi muita. Kykenet HR-tietojen tuottamiseen ja kehittämään sisäisiä prosessejamme.

Voit olla kokenut tai nuorempi osaaja, jolla on vähintään kahden vuoden kokemus HR-tehtävistä ja sinulla on soveltuva tutkinto, esim. merkonomi.

Työtehtäviesi menestyksellinen hoitaminen vaatii:

  • hyviä Office-taitoja, erityisesti excelin osaamista
  • tarkkuutta ja joustavuutta
  • asiakaspalveluasennetta

Katsomme eduksi kokemuksen työlainsäädännön soveltamisesta, jonkin palvelualan työehtosopimuksen tulkitsemisesta, kyselyiden tekemisestä ja kouluttamisesta.

Molempia paikkoja koskien:

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 29.11.2021 mennessä, jossa kerrot itsestäsi, koulutuksestasi, osaamisestasi, työkokemuksestasi ja palkkatoivomuksestasi. Todistukset pyydämme tuomaan vasta haastatteluvaiheessa. Hakijoilla on mahdollisuus hakea työsuhdeasuntoa. Käytössämme on etätyötä suosiva hybridityönteon malli.

Tiedusteluihin vastaa hallintojohtaja Sami Jarke, sami.jarke@hus.fi sekä HR-koordinaattori Ritva Vuorisalo, ritva.vuorisalo@hus.fi.

Lähetä hakemuksesi HR-päällikön tehtävään palkkatoivomuksineen 29.11.2021 mennessä tänne. Lähetä hakemuksesi HR-assistentin tehtävään palkkatoivomuksineen 29.11.2021 mennessä tänne. Paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.