Huoltoasentaja

Helsinki, Meilahti
haku päättyy 15.2.2022

Haemme nyt vastuunkantajaksi Helsingin alueen sairaaloiden kiinteistönhuoltotiimeihin

Huoltoasentajia kiinteistönhoitotehtäviin

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan toimenkuvan kiinteistöpalveluyksikössä, jossa tehtäviin kuuluvat mm. rakennus- ja talotekniikan ennakkohuollot ja vikakorjaukset. Olet ehtinyt jo työskennellä  kiinteistönhuollon teknisissä huoltotehtävissä.

Arvostamme kiinteistöalaan liittyvää aiempaa koulutusta kuten talotekniikan ammattitukintoa tai vastaavaa ammattitaitoa.

Hallitset tietoteknisten ohjelmien sujuvan käyttön sekä omaat hyvän kyvyn esittää asioita suullisesti ja kirjallisesti.

Toimivissa sairaaloissa tapahtuvissa huoltotöissä on työn onnistumisen kannalta tärkeää, että tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa, olet ulospäinsuuntautunut ja hallitset ryhmätyö- ja vuorovaikutustaidot. Kiinteistöpalvelut toteuttaa yhtiön arvoja tukevia tehtäviä, erityisesti häiriötöntä sairaalatoimintaa ja hyvää asiakaspalvelua.

Toimenkuvasi tarkentuu koulutus- ja työhistoriasi perusteella.

Tarjoamme itsenäistä ja haastavaa työtä, miellyttävässä ja kannustavassa työyhteisössä, jossa sinulla on hyvät mahdollisuudet kehittää edelleen ammattitaitoasi. Sinulla on mahdollisuus hakea myös työsuhdeasuntoa.
Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, jossa kerrot itsestäsi, koulutuksestasi, työkokemuksestasi ja palkkatoivomuksestasi portaalimme kautta. Todistukset pyydämme tuomaan vasta haastatteluvaiheessa. Haastattelemme hakijoita jo hakuprosessin aikana ja tehtävä täytetään heti sopivien henkilöden löydyttyä, joten lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian kuitenkin 15.2.2022 mennessä. Hakemukset tulee toimittaa verkkosivullamme olevan linkin kautta tänne.

Emme käsittele sähköpostilla toimitettuja hakemuksia.

Lisätietoja antaa huoltomestari Kai Mikkola puhelimitse 050 4271132, sähköpostilla kai.mikkola@hus.fi

hakusanat; kiinteistönhoitaja, huoltomies, kiinteistön ylläpito