Huoltoasentaja Jorviin

haku päättyy 31.8.2022

Haemme nyt vastuunkantajaksi Jorvin sairaalaan Espooseen

HUOLTOASENTAJAA

Tehtäviin kuuluu erilaisia kiinteistön rakennusteknisiä töitä esim. ovien ja ikkunoiden aukipitolaitteiden huoltoa, pienimuotoisia lukkokorjauksia, kalusteasennuksia, maalaus- ja laatoituspaikkauksia, pieniä puusepän töitä ja muita korjaustehtäviä.

Tehtävä edellyttää soveltuvaa ammattikoulutusta (esim. rakennusammattimies) ja työkokemusta tehtäväalueelta sekä perus-IT-taitoja. Arvostamme lisäksi asiakaspalvelutaitoja sekä tiimihenkisyyttä.

Käytössämme on nykyaikaiset työvälineet, ja työskentelemme mukavassa työympäristössä. Koulutamme aktiivisesti henkilöstöämme ja meillä on hyvät henkilöstön kehittymismahdollisuudet. Lisäksi tarjoamme  mahdollisuuden työsuhdeasuntoon ja muihin henkilöstöetuuksiin. Olemme haluttu ja luotettava työnantaja, jolla on korkea työtyytyväisyys sekä pieni henkilöstövaihtuvuus.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, jossa kerrot itsestäsi, koulutuksestasi ja työkokemuksestasi, sekä palkkatoivomuksesi. Haastattelemme hakijoita jo hakuprosessin aikana.

Lisätietoja tehtävästä antavat Ulkoalue työnjohtaja Irja Siltala 050 5558038 tai huoltopäällikkö Vesa Valkonen p. 050 428 6623. Lähetä hakemuksesi ja CV viimeistään 31.8.2022  mennessä.

Hae tästä.