Huoltoasentaja ilmanvaihtojärjestelmän ylläpitotehtäviin

Helsinki, Meilahti
haku päättyy 28.11.2021

Haemme nyt uusia vastuunkantajia Meilahden ja Helsingin seudun sairaaloiden ilmanvaihtotiimiin.

Huoltoasentaja ilmanvaihtojärjestelmän ylläpitotehtäviin

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan toimenkuvan kiinteistöpalveluyksikössä, jossa tehtäviisi kuuluvat talotekniikan ja erityisesti ilmanvaihdon ennakkohuollot ja vikakorjaukset. Autat osaltasi säilyttämään hyvät ja terveelliset sisäolosuhteet kaikissa alueen sairaalarakennuksissa.

Olet mahdollisesti ehtinyt jo työskennellä kiinteistönhuollon teknisissä huoltotehtävissä. Arvostamme myös kiinteistöalaan liittyvää aiempaa koulutusta kuten talotekniikan tai ilmanvaihtoasentajan ammattikoulutusta tai vastaavaa ammattitaitoa.

Sairaalassa tapahtuvassa huoltotyössä on työn onnistumisen kannalta tärkeää, että tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja omaat hyvät ryhmätyö- ja vuorovaikutustaidot. Kiinteistöpalvelut toteuttaa yhtiön arvoja tukevia tehtäviä, erityisesti häiriötöntä sairaalatoimintaa ja hyvää asiakaspalvelua.

Tarjoamme itsenäistä ja vastuullista työtä, mukavassa ja kannustavassa työyhteisössä, jossa sinulla on hyvät mahdollisuudet kehittää edelleen ammattitaitoasi. Sinulla on mahdollisuus hakea myös työsuhdeasuntoa.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, jossa kerrot itsestäsi, koulutuksestasi, työkokemuksestasi ja palkkatoivomuksestasi portaalimme kautta. Todistukset pyydämme tuomaan vasta haastatteluvaiheessa. Haastattelemme hakijoita jo hakuprosessin aikana ja tehtävä täytetään heti sopivien henkilöden löydyttyä, joten lähetä hakemuksessi mahdollisimman pian kuitenkin 28.11.2021 mennessä. Hakemukset tulee toimittaa verkkosivullamme olevan linkin kautta tänne.

Lisätietoja antaa Sairaalainsinööri Sami Peltonen puhelimitse 040 7059218 ja sähköpostilla sami.peltonen@hus.fi

Avainsanat: ilmanvaihtoasentaja, automaatioasentaja, iv-asentaja, ilmanvaihto, automaatio, iv-huoltoasentaja, LVI-asentaja, ilmanvaihto mekaanikko, iv-mekaanikko