Huoltoasentajia Putkipostijärjestelmän ylläpitoa varten

Helsinki, Meilahti
haku päättyy 16.1.2022

Haemme nyt vastuunkantajaksi Meilahden kampuksen sairaaloiden putkipostitiimiin vakituiseen työsuhteeseen

HUOLTOASENTAJIA PUTKIPOSTIJÄRJESTELMÄN YLLÄPITOA VARTEN

Tehtävä alkaa erikseen sovittavana ajankohtana

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan toimenkuvan, jossa tehtäviin kuuluvat putkipostijärjestelmän ennakkohuollot ja vikakorjaukset. Tehtävä edellyttää sähkötekniikan tai elektroniikan tai automaatiotekniikan ammattikoulutusta ja olet ehtinyt jo työskennellä jonkin aikaa teknisissä huoltotehtävissä ja aikaisempi kokemus putkipostijärjestelmistä on eduksi. Tekninen tuki ja dokumentaatio on englannin kielistä ja ymmärrät kirjoitettua ja puhuttua englannin kieltä. Työ on kolmivuorotyötä.

Toimivissa sairaaloissa tapahtuvissa huoltotöissä on työn onnistumisen kannalta tärkeää, että tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa, olet ulospäinsuuntautunut ja hallitset ryhmätyö- ja vuorovaikutustaidot. Toteutamme yhtiön arvoja tukevia tehtäviä, erityisesti häiriötöntä sairaalatoimintaa ja hyvää asiakaspalvelua.

Tarjoamme itsenäistä ja haastavaa työtä, miellyttävässä ja kannustavassa työyhteisössä, jossa sinulla on hyvät mahdollisuudet kehittää edelleen ammattitaitoasi opiskelemalla automaation perustutkintoa työn ohessa.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, jossa kerrot itsestäsi, koulutuksestasi, työkokemuksestasi ja palkkatoivomuksestasi portaalimme kautta. Todistukset pyydämme tuomaan vasta haastatteluvaiheessa. Haastattelemme hakijoita jo hakuprosessin aikana ja tehtävä täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian kuitenkin 16.1.2022 mennessä. Hakemukset tulee toimittaa verkkosivullamme olevan linkin kautta täältä.

Emme käsittele sähköpostilla toimitettuja hakemuksia.

Lisätietoja antaa putkiposti-insinööri Pekka Louhemäki puhelimitse 040 183 6938, sähköpostilla pekka.louhemaki@hus.fi

hakusanat; kiinteistönhoitaja, huoltomies, kiinteistön ylläpito