Huoltoasentajia Putkipostijärjestelmän ylläpitoa varten

Helsinki, Meilahti
haku päättyy 30.8.2021

Haemme nyt vastuunkantajaksi Meilahden sairaalakampuksen putkipostitiimiin

HUOLTOASENTAJIA PUTKIPOSTIJÄRJESTELMÄN YLLÄPITOA VARTEN

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan toimenkuvan kiinteistöpalveluyksikössä, jossa tehtäviin kuuluvat kuuluvat putkipostijärjestelmän ennakkohuollot ja vikakorjaukset.

Tehtävä edellyttää sähkötekniikan tai elektroniikan tai automaatiotekniikan ammattikoulutusta ja olet ehtinyt jo työskennellä  jonkin aikaa teknisissä huoltotehtävissä ja aikaisempi kokemus putkipostijärjestelmistä on eduksi. Puhut sujuvasti suomenkielen lisäksi englantia. Sähköpätevyys S2 katsotaan eduksi.

Työ on jaksotyötä

Toimivissa sairaaloissa tapahtuvissa huoltotöissä on työn onnistumisen kannalta tärkeää, että tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa, olet ulospäinsuuntautunut ja hallitset ryhmätyö- ja vuorovaikutustaidot. Kiinteistöpalvelut toteuttaa yhtiön arvoja tukevia tehtäviä, erityisesti häiriötöntä sairaalatoimintaa ja hyvää asiakaspalvelua.

Tarjoamme itsenäistä ja haastavaa työtä, miellyttävässä ja kannustavassa työyhteisössä, jossa sinulla on hyvät mahdollisuudet kehittää edelleen ammattitaitoasi.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, jossa kerrot itsestäsi, koulutuksestasi, työkokemuksestasi ja palkkatoivomuksestasi portaalimme kautta. Todistukset pyydämme tuomaan vasta haastatteluvaiheessa. Haastattelemme hakijoita jo hakuprosessin aikana ja tehtävä täytetään heti sopivien henkilöden löydyttyä, joten lähetä hakemuksessi mahdollisimman pian kuitenkin 30.8.2021 mennessä. Hakemukset tulee toimittaa verkkosivullamme olevan linkin kautta täältä.

Emme käsittele sähköpostilla toimitettuja hakemuksia.

Lisätietoja antaa putkiposti-insinööri Pekka Louhemäki puhelimitse 040 183 6938, sähköpostilla pekka.louhemaki@hus.fi