Huoltoasentajia Putkipostijärjestelmän ylläpitoa varten

Helsinki, Meilahti
haku päättyy 16.4.2021

Haemme nyt vastuunkantajaksi Meilahden kampuksen sairaaloiden putkipostitiimiin vakituiseen työsuhteeseen

Huoltoasentajia Putkipostijärjestelmän ylläpitoa varten

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan toimenkuvan kiinteistöpalveluyksikössä, jossa tehtäviin kuuluvat putkipostijärjestelmän ennakkohuollot ja vikakorjaukset.

Tehtävä edellyttää sähkötekniikan tai elektroniikan tai automaatiotekniikan ammattikoulutusta ja olet ehtinyt jo työskennellä jonkin aikaa teknisissä huoltotehtävissä ja aikaisempi kokemus putkipostijärjestelmistä on eduksi. Puhut sujuvasti suomenkielen lisäksi englantia. Sähköpätevyys S2 katsotaan eduksi.

Työ on jaksotyötä.

Toimivissa sairaaloissa tapahtuvissa huoltotöissä on työn onnistumisen kannalta tärkeää, että tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa, olet ulospäinsuuntautunut ja hallitset ryhmätyö- ja vuorovaikutustaidot. Kiinteistöpalvelut toteuttaa yhtiön arvoja tukevia tehtäviä, erityisesti häiriötöntä sairaalatoimintaa ja hyvää asiakaspalvelua.

Tarjoamme itsenäistä ja haastavaa työtä, mukavassa ja kannustavassa työyhteisössä, jossa sinulla on hyvät mahdollisuudet kehittää edelleen ammattitaitoasi.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, jossa kerrot itsestäsi, koulutuksestasi, työkokemuksestasi ja palkkatoivomuksestasi portaalimme kautta. Todistukset pyydämme tuomaan vasta haastatteluvaiheessa. Haastattelemme hakijoita jo hakuprosessin aikana ja tehtävä täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian kuitenkin 16.4.2021 mennessä. Hakemukset tulee toimittaa tänne.

Lisätietoja antaa  putkiposti-insinööri Pekka Louhemäki puhelimitse 040 183 6938, sähköpostilla pekka.louhemaki@hus.fi