Huoltoasentajia

Helsinki, Meilahti
haku päättyy 1.12.2020

Haemme nyt vastuunkantajaksi Helsingin alueen sairaaloiden kiinteistönhuoltotiimeihin

HUOLTASENTAJIA KIINTEISTÖNHOITOTEHTÄVIIN

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan toimenkuvan kiinteistöpalveluyksikössä, jossa tehtäviin kuuluvat mm. rakennus- ja talotekniikan ennakkohuollot ja vikakorjaukset. Olet ehtinyt jo työskennellä kiinteistönhuollon teknisissä huoltotehtävissä.

Arvostamme kiinteistöalaan liittyvää aiempaa koulutusta kuten talotekniikan ammattitutkintoa tai vastaavaa ammattitaitoa.

Hallitset tietoteknisten ohjelmien sujuvan käyttön sekä omaat hyvän kyvyn esittää asioita suullisesti ja kirjallisesti.

Toimivissa sairaaloissa tapahtuvissa huoltotöissä on työn onnistumisen kannalta tärkeää, että tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa, olet ulospäinsuuntautunut ja hallitset ryhmätyö- ja vuorovaikutustaidot. Kiinteistöpalvelut toteuttaa yhtiön arvoja tukevia tehtäviä, erityisesti häiriötöntä sairaalatoimintaa ja hyvää asiakaspalvelua.

Toimenkuvasi tarkentuu koulutus- ja työhistoriasi perusteella.

Tarjoamme itsenäistä ja haastavaa työtä, miellyttävässä ja kannustavassa työyhteisössä, jossa sinulla on hyvät mahdollisuudet kehittää edelleen ammattitaitoasi.
Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, jossa kerrot itsestäsi, koulutuksestasi, työkokemuksestasi ja palkkatoivomuksestasi portaalimme kautta. Todistukset pyydämme tuomaan vasta haastatteluvaiheessa. Haastattelemme hakijoita jo hakuprosessin aikana ja tehtävä täytetään heti sopivien henkilöden löydyttyä, joten lähetä hakemuksessi mahdollisimman pian kuitenkin 1.12.2020 mennessä.

Hakemukset tulee lähettää tänne.

Emme käsittele sähköpostilla toimitettuja hakemuksia.

Lisätietoja antaa huoltomestari Kari Korpela puhelimitse 040 621 4614, sähköpostilla kari.korpela@hus.fi tai huoltopäällikkö Mika Ahia puhelimitse 050 428 7083, sähköpostilla mika.ahia@hus.fi

Puhelin 050 428 7083 ja sähköposti mika.ahia@hus.fi.