Huoltomestari

Helsinki, Meilahti
haku päättyy 20.2.2020

Haemme nyt vastuunkantajaksi Meilahden kampukselle ulkoalueyksikköön huoltomestaria.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan toimenkuvan kiinteistöpalveluyksikössä, jossa monipuolisiin tehtäviin kuuluvat mm. muuttojen, ulkoalueiden hoidon ja jätehuollon esimistehtävät. Toimessasi vastaisit palvelupyyntöjen käsittelystä, sekä erikseen laskutuksesta. Muuttojen ohjeistus ja – asiantuntijapalvelut ovat myös osa tätä tehtävää. Jätehuollon ja ulkoalueiden ylläpitoon liittyvät suunnittelutyöt kuuluvat työnkuvaasi. Lisäksi pääset osallistumaan talviajan lumitöihin reippaan henkilöstömme kanssa.

Tehtäviin kuuluu erilaisia hallinnollisia töitä, kuten laskujen käsittely, työvuorosuunnittelu, jäteraportointi ja ulkoaluetyönjohtajan tuuraaminen lomakausilla.

Arvostamme yli 5 vuoden kokemusta vastaavalta alalta esim. kiinteistönhoidon ja jätehuollon parissa. Edellytämme hakijalta ajokorttia ja soveltuvaa koulutusta. Arvostamme erityisesti erilaisten kiinteistöhuollossa käytettävien työkoneiden teknistä tuntemusta ja ajotaitoa. Muut taidot kuten kaluston huolto ja hitsaus taidot katsotaan myös eduksi. Hallitset tietoteknisten ohjelmien sujuvan käyttön sekä omaat hyvän kyvyn esittää asioita suullisesti ja kirjallisesti. Tarjoamme nykyaikaiset työvälineet ja mukavan työympäristön.

Toimivissa sairaaloissa tapahtuvissa työtehtävissä onnistumisen kannalta tärkeää, että tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa, olet ulospäinsuuntautunut ja hallitset ryhmätyö- ja vuorovaikutustaidot. Kiinteistöpalvelut toteuttaa yhtiön arvoja tukevia tehtäviä, erityisesti häiriötöntä sairaalatoimintaa ja hyvää asiakaspalvelua.

Tarjoamme itsenäistä ja haastavaa työtä, miellyttävässä ja kannustavassa työyhteisössä, jossa sinulla on hyvät mahdollisuudet kehittää edelleen ammattitaitoasi.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, jossa kerrot itsestäsi, koulutuksestasi, työkokemuksestasi ja palkkatoivomuksestasi. Todistukset pyydämme tuomaan vasta haastatteluvaiheessa. Haastattelemme hakijoita jo hakuprosessin aikana ja tehtävä täytetään heti sopivien henkilöden löydyttyä, joten lähetä hakemuksessi mahdollisimman pian kuitenkin 20.2.2020 mennessä. Hakemukset tulee toimittaa tänne.

 

Lisätietoja antaa ulkoalueyksikön vastuhenkilö Netta Kuisma

Puhelin 040 141 6839