Huoltoasentaja Jorviin

Espoo, Jorvi
haku päättyy 15.5.2020

Haemme nyt vastuunkantajaksi Jorvin sairaalaan Espooseen

HUOLTOASENTAJAA

Tehtäviin kuuluu erilaisia kiinteistön rakennusteknisiä töitä esim. ovien ja ikkunoiden aukipitolaitteiden huoltoa, lamppuhuoltoa, pienimuotoisia lukkokorjauksia, kalusteasennuksia, maalaus- ja laatoituspaikkauksia, pieniä puusepän töitä ja muita korjaustehtäviä.

Tehtävä edellyttää soveltuvaa ammattikoulutusta (esim. puuseppä) ja työkokemusta tehtäväalueelta sekä perus-IT-taitoja. Arvostamme lisäksi asiakaspalvelutaitoja sekä tiimihenkisyyttä.

Tarjoamme nykyaikaiset työvälineet ja mukavan työympäristön. Koulutamme aktiivisesti henkilöstöämme ja meillä on hyvät henkilöstön kehittymismahdollisuudet ja henkilöstöedut. Olemme haluttu ja luotettava työnantaja, jolla on korkea työtyytyväisyys sekä pieni henkilöstövaihtuvuus.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, jossa kerrot itsestäsi, koulutuksestasi ja työkokemuksestasi, sekä palkkatoivomuksesi. Haastattelemme hakijoita jo hakuprosessin aikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa huoltopäällikkö Vesa Valkonen p. 050 428 6623. Lähetä hakemuksesi ja CV viimeistään 15.5.2020 mennessä tästä.