Kiinteistönhoitaja

Helsinki, Meilahti
haku päättyy 30.9.2021

Haemme nyt vastuunkantajaksi Meilahden ulkoalueyksikköön

Kiinteistönhoitajaa

Tehtäväsi ovat ulkoalueiden hoidon ja jätehuollon parissa Meilahden sairaalan, Töölön sairaalan, Kirurgisen sairaalan ja Iho- ja allergiasairaalan alueella.

Tulet toimimaan päivittäin perinteisissä ulkoaluetöissä, kuten jätekierroilla, puhtaanapitotöissä, vihertöissä ja lumitöissä/-päivystyksissä. Ulkoalueiden hoitoon kuuluu vastuu turvallisuudesta ja toimivuudesta alueillamme. Vuodenaikojen mukaan vaihtuvat ulkotyöt tuovat monipuolisuutta työnkuvaan ja vaativat erilaisten koneiden, kuten ruohonleikkureiden, puhaltimien ja trimmereiden hallitsemista. Etsimme tunnollista ja positiivisen asenteen omaavaa henkilöä täydentämään tiimiämme.

Edellytämme hakijalta alan työkokemusta ja ajokorttia. Arvostamme alan koulutusta, sekä erilaisten kiinteistöhuollossa käytettävien koneiden tuntemusta. Hallitset tietoteknisten ohjelmien sujuvan käytön, sekä omaat hyvän kyvyn esittää asioita suullisesti ja kirjallisesti.

Työn onnistumisen kannalta on tärkeää, että tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa, olet ulospäinsuuntautunut ja hallitset hyvät ryhmätyö- ja vuorovaikutustaidot. Kiinteistöpalvelut toteuttaa yhtiön arvoja tukevia tehtäviä, erityisesti häiriötöntä sairaalatoimintaa ja hyvää asiakaspalvelua.

Tarjoamme itsenäistä ja haastavaa työtä, mukavassa ja kannustavassa työyhteisössä, jossa sinulla on hyvät mahdollisuudet kehittää edelleen ammattitaitoasi.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, jossa kerrot itsestäsi, koulutuksestasi, työkokemuksestasi ja palkkatoivomuksestasi. Todistukset pyydämme tuomaan vasta haastatteluvaiheessa. Haastattelemme hakijoita jo hakuprosessin aikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin 30.09.2021 mennessä. Hakemukset tulee toimittaa tänne.

Lisätietoja antaa ulkoalue- ja jätehuoltoesimies Netta Kuisma.

Puhelin 040 141 6839 ja sähköposti netta.a.kuisma@hus.fi.