Laiteasentaja

Helsinki, Meilahti
haku päättyy 31.7.2022

Haemme Meilahden sairaalan laitehuoltotiimiin vakituiseen työsuhteeseen

LAITEASENTAJAA

Irtaimisto ja laitekunnossapito vastaa kiinteiden sairaalalaitteiden, suurtalouskeittiölaitteiden sekä irtaimiston ylläpidosta. Toimintamme perustuu laitteiden huoltoon sekä vikakorjaukseen.

KSL-laiteryhmistä yleisimpiä ovat desinfioivat ja huuhtelevat pesukoneet, instrumenttien pesukoneet ja autoklaavit. KKL-laiteryhmässä yleisimpiä ovat yhdistelmäuunit, keittopadat sekä pesulinjastot. Irtaimistoon kuuluvat apuvälineet, taukotilojen astianpesukoneet, lattianhoitokoneet jne.

Tehtävässä menestyminen edellyttää

  • osaamista sähköjärjestelmistä sekä mekaanista tietotaitoa.
  • soveltuva koulutus automaatioasentajan tai sähköasentajan tutkinto.
  • yleisten tietojärjestelmien sujuvaa käyttöä.

Tarvitset työssäsi

  • halua ja kykyä oppia uutta sekä taitoa soveltaa oppimaasi käytännön työssä.
  • hyvää asiakaspalveluasennetta, erinomaisia vuorovaikutustaitoja ja kykyä työskennellä yksin ja yhdessä tiimisi jäsenten kanssa.

Toimimme mielenkiintoisessa ja vastuullisessa tehtäväkentässä, nykyaikaisin työvälinein, käytössämme on hyvät henkilöstöedut sekä mukava ja osaava työyhteisö. Sijoitamme työntekijöidemme ammattitaidon kehittämiseen ja työhyvinvointiin.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen hyvine henkilöstöetuisuuksineen. Palkkaus ja lomat määräytyvät AVAINTES:in mukaan. Palkka muodostuu peruspalkasta ja kokemuslisästä. Katsomme aiemman alalle soveltuvan työkokemuksen tapauskohtaisesti, sähkö- ja automaatioasentajan kokemus on hyväksiluettavissa suoraan.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen ja ansioluettelosi 31.7.2022 mennessä tästä

Todistukset pyydämme tuomaan vasta haastatteluvaiheessa.

Lisätietoja tehtävästä antaa laite-esimies Harri Lång, harri.lang@hus.fi