LVIA-insinööri

haku päättyy 30.11.2021

Haemme nyt vastuunkantajaksi Helsingin toimipisteeseen

LVIA-insinööriä

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan toimenkuvan kunnossapitopalveluyksikössä, jossa toimit osana tiimiä ja vastaat Helsingin alueiden sairaaloiden sekä HUSin vuokrakohteiden LVIA-teknisistä asioista yhdessä muiden osaajien kanssa.

Monipuolinen toimenkuva sisältää laaja-alaisesti LVIA-puolen tehtäviä, kuten investointien ja korjaushankkeiden hoitoa, PTS-suunnittelua ja riskeihin varautumista.  Työtehtävän menestyksellinen hoitaminen vaatii LVIA-teknistä tuntemusta ja kykyä toimia projektinvetäjänä. Sinulla on soveltuva tutkinto esim. LVI-insinööri. Edellytämme työkokemusta (3v) LVI-alan korjausrakentamisesta, tietoteknisten ohjelmien sujuvaa käyttöä sekä hyvää kykyä esittää asioita suullisesti ja kirjallisesti.

Toimivissa sairaaloissa tapahtuvissa hankkeissa on työn onnistumisen kannalta tärkeää, että tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja hallitset ryhmätyö- ja vuorovaikutustaidot. Tarjoamme itsenäistä ja haastavaa työtä, miellyttävässä ja kannustavassa työyhteisössä, jossa sinulla on mahdollisuudet kehittää edelleen ammattitaitoasi.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, jossa kerrot itsestäsi, koulutuksestasi, työkokemuksestasi ja palkkatoivomuksesi. Todistukset pyydämme tuomaan vasta haastatteluvaiheessa. Lähetä hakemuksesi sähköisesti 30.11.2021 mennessä osoitteessa: tästä.

Lisätietoja antavat LVI-päällikkö Antti Pyydönniemi puh. 050 427 2206 ja kunnossapitojohtaja Tapio Rautiainen puh. 050 5979 073.