Ostoreskontranhoitaja

Helsinki
haku päättyy 15.9.2021

Haemme nyt vastuunkantajaksi Helsinkiin hallintoyksikköön yhtiön ostoreskontranhoitajan määräaikaiseen sijaisuuteen ajalle 22.10.2021-3.9.2022 ja todennäköisesti pidempäänkin, perhevapaista johtuen. Aikaisempi aloitus on mahdollinen ja toivottava.

Ostoreskontranhoitajana vastaat kahden yhtiön ostoreskontrasta. Ostolaskuvolyymi viime vuonna oli noin 48 000.

Tehtävässäsi toimit ostolaskujen käsittelyohjelma Rondon pääkäyttäjänä. Vastaat itsenäisesti mm. ohjelman käyttöoikeushallinnasta, ohjeistuksista, virhe- ja vikatilanteiden selvittämisestä sekä ohjelman yleisestä toimivuudesta. Päivittäisiin työtehtäviin kuuluu mm. maksuaineistojen luominen, ostolaskujen loppukäsittely ja maksuhuomautusten selvittäminen. Opastat ja autat mielelläsi työntekijöitämme ostolaskuihin liittyvissä ongelmissa. Osallistut myös muihin tavanomaisiin hallintoyksikön toimistotehtäviin.

Toivomme sinulta itsenäistä työotetta sekä intoa rutiininomaisia työtehtäviä kohtaan. Tukenasi on muut taloushallintotiimin osaajat, joiden kanssa teet yhteistyötä.

Voit olla kokenut tai nuorempi osaaja ja sinulla on soveltuva tutkinto, esim. merkonomi tai tradenomi.

Työtehtäviesi menestyksellinen hoitaminen vaatii:

  • järjestelmällistä ja oma-aloitteista työotetta
  • paineensietokykyä ja aikatauluissa pysymistä
  • kirjanpidon tietämystä ja tarkkuutta
  • hyviä vuorovaikutustaitoja ja palveluhenkisyyttä
  • joustavuutta ja kehitysmyönteisyyttä

Saat tehtävään perehdytyksen, mutta toivomme sinulla olevan aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Alkuperehdytyksen jälkeen etätyö on mahdollista.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, jossa kerrot itsestäsi, koulutuksestasi, osaamisestasi, työkokemuksestasi ja palkkatoivomuksestasi. Todistukset pyydämme tuomaan vasta haastatteluvaiheessa. Sinulla on mahdollisuus hakea myös työsuhdeasuntoa.

Lisätietoja antaa hallintojohtaja sami.jarke@hus.fi. Ja 1.9. alkaen ostoreskontranhoitaja hanna.h.lankinen@hus.fi

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen viimeistään 15.9.2021 mennessä. tänne. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.