Rakennusinsinööri tai rakennusmestari

Helsinki, Meilahti
haku päättyy 23.6.2022

Haemme nyt vastuunkantajaksi Meilahden toimipisteeseen

Rakennusinsinööriä tai rakennusmestaria

Haemme korjausrakentamiseen suuntautunutta rakennusinsinööriä (AMK) tai rakennusmestaria (AMK) vetämään ja valvomaan monipuolisia korjaushankkeita HUSin omistamissa kiinteistöissä Helsingissä. Hankkeet toteutetaan pääasiassa toimivassa sairaalaympäristössä, mikä lisää työn haastavuutta. Työssä on hyvä mahdollisuus kehittyä sairaalarakennuttamisen ammattilaiseksi.

Toivomme sinulta soveltuvan pohjakoulutuksen lisäksi ongelmanratkaisu- ja yhteistoimintakykyä sekä tietoteknisten ohjelmien sujuvaa käyttöä. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen vaatii kokemusta korjausrakentamisesta (vähintään 2 vuoden ajalta), jota olet voinut kartuttaa esim. korjaussuunnittelijana, urakointisektorilla tai rakennuttajana. Luemme eduksi kokemuksen tai kiinnostuksen sisäympäristöongelmia ja niiden korjausta kohtaan.

Työ on luonteeltaan itsenäistä, mutta tukenasi on sekä Projektipalvelut-yksikön että koko HUS Kiinteistöjen ammattilaisjoukko. Yksikössä vallitsee kannustava ja mukava työilmapiiri, johon on helppo päästä mukaan. Myös osittainen etätyö on tehtävässä mahdollista. Sinulla on myös mahdollisuus hakea työsuhdeasuntoa.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, jossa kerrot itsestäsi, koulutuksestasi, työkokemuksestasi ja palkkatoivomuksesi. Todistukset pyydämme tuomaan vasta haastatteluvaiheessa. Lähetä hakemuksesi sähköisesti 23.6.2022 mennessä tänne.

Lisätietoja antavat projektipäällikkö Sara von Hertzen, puh 040 653 2109 ja kunnossapitojohtaja Tapio Rautiainen puh 050 5979 073.