Sähköasentaja Jorviin

Espoo, Jorvi
haku päättyy 29.5.2020

Haemme nyt vastuunkantajaksi Jorvin sairaalan kiinteistönhoitotiimiin

SÄHKÖASENTAJAA

Tehtäviin kuuluvat mm. sähkönjakeluverkon ja sairaalatekniikan ennakkohuollot ja vikakorjaukset sekä kiinteistöpäivystystehtävät. Tehtävä edellyttää sähköasentajan ammattikoulutusta ja laajaa työkokemusta. Teollisuuden kunnossapitotehtävät, tele- ja rakennusautomaatiojärjestelmien tuntemus, yleisten tietojärjestelmien käyttötaito ja sähköpätevyydet katsotaan eduksi. Arvostamme teollisuussähköasentajan ammattitutkinnon lisäksi S2 sähköpätevyyttä, asiakaspalvelutaitoja sekä tiimihenkisyyttä. Tehtävä edellyttää sujuvaa suomenkielentaitoa.

Tarjoamme nykyaikaiset työvälineet ja mukavan työympäristön. Koulutamme aktiivisesti henkilöstöämme ja meillä on hyvät henkilöstön kehittymismahdollisuudet ja henkilöstöedut. Olemme haluttu ja luotettava työnantaja, jolla on korkea työtyytyväisyys sekä pieni henkilöstövaihtuvuus.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, jossa kerrot itsestäsi, koulutuksestasi ja työkokemuksestasi, sekä palkkatoivomuksesi. Haastattelemme hakijoita jo hakuprosessin aikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa huoltomestari Jari Väätäinen 050 5558110 tai huoltopäällikkö Vesa Valkonen 050 4286623. Lähetä hakemuksesi ja CV viimeistään 29.5.2020 mennessä tästä.