Sähköasentaja Porvooseen

Porvoo
haku päättyy 17.10.2021

Haemme nyt vastuunkantajaksi Porvoon sairaalan kiinteistönhoitotiimiin

SÄHKÖASENTAJAA

Tehtäviin kuuluvat mm. sähkönjakeluverkon ja sairaalatekniikan ennakkohuollot ja vikakorjaukset sekä kiinteistöpäivystystehtävät. Tehtävä edellyttää sähköasentajan ammattikoulutusta ja laajaa työkokemusta. Tele- ja rakennusautomaatiojärjestelmien tuntemus, yleisten tietojärjestelmien käyttötaito ja sähköpätevyydet katsotaan eduksi. Arvostamme lisäksi S2 sähköpätevyyttä, asiakaspalvelutaitoja sekä tiimihenkisyyttä. Tehtävä edellyttää sujuvaa suomenkielentaitoa.

Tarjoamme nykyaikaiset työvälineet ja mukavan työympäristön. Koulutamme aktiivisesti henkilöstöämme ja meillä on hyvät henkilöstön kehittymismahdollisuudet ja henkilöstöedut. Olemme haluttu ja luotettava työnantaja, jolla on korkea työtyytyväisyys sekä pieni henkilöstövaihtuvuus.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, jossa kerrot itsestäsi, koulutuksestasi ja työkokemuksestasi, sekä palkkatoivomuksesi. Haastattelemme hakijoita jo hakuprosessin aikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa huoltomestari Markku Kukkola puh. 050 4276508 tai huoltomestari Mauri Närhi puh. 050 3363199. Lähetä hakemuksesi ja CV viimeistään 17.10.2021 mennessä tänne.