Sähköasentaja

Helsinki, Meilahti
haku päättyy 30.11.2021

Haemme nyt vastuunkantajiksi Helsingin Meilahteen

Sähköasentajaa

Toimit kunnossapitopalveluyksikössä vastaten Meilahden sairaala-alueen kiinteistöjen sähköasennustöistä. Sähköasentajan tehtäviin kuuluu helpdesktöiden ja huoltokirjan mukaiset huolto- ja kunnossapitotehtävät. Tulevaisuudessa voi olla mahdollista osallistua myös varallaoloon.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta sähköasentajan koulutusta, vähintään kolmen vuoden kokemusta alalta, asiakaspalveluhenkisyyttä, hyviä tiimityöskentelytaitoja, oma-aloitteista ja joustavaa työotetta sekä huoltokirjan tuntemus ja työskentely keskijänniteverkossa katsotaan eduksi.

Toimivissa sairaaloissa tapahtuvissa asennuksissa ja käyttötoimenpiteissä on työn onnistumisen kannalta tärkeää, että tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja hallitset ryhmätyö- ja vuorovaikutustaidot. Tarjoamme itsenäistä ja haastavaa työtä miellyttävässä ja kannustavassa työyhteisössä, jossa sinulla on hyvät mahdollisuudet kehittää edelleen ammattitaitoasi. Sinulla on mahdollisuus hakea myös työsuhdeasuntoa.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, jossa kerrot itsestäsi, koulutuksestasi, työkokemuksestasi ja palkkatoivomuksestasi. Todistukset pyydämme tuomaan vasta haastatteluvaiheessa.

Lähetä hakemuksesi viimeistään 30.11.2021 tänne.

Lisätietoja antaa sähköasiantuntija Jari Hietanen 040 480 5660.