Sähköinsinööri

Helsinki, Meilahti
haku päättyy 31.1.2020

 

Haemme nyt vastuunkantajaksi Meilahteen Helsinkiin sähköinsinööriä.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan toimenkuvan kunnossapitopalveluyksikössä, jossa toimit osana sähkötiimiä ja vastaat Helsingin alueen sairaaloiden sähköteknisistä asioista yhdessä muiden osaajien kanssa. Sähkötiimin tavoitteena on yhtiön arvoja tukevat tehtävät, erityisesti häiriötön sairaalatoiminta ja hyvä asiakaspalvelu. Monipuolinen toimenkuva sisältää laaja-alaisesti sähköpuolen tehtäviä, kuten pienten investointien ja korjausprojektien hoitoa, PTS-suunnittelua, käytönohjausjärjestelmän kautta tapahtuvia kojeiston käyttötoimenpiteitä, pienjännite- tele- ja turvajärjestelmien ylläpidon hankintaa ja valvontaa, riskien kartoitusta ja poikkeustilanteisiin varautumista.  Työtehtäviesi menestyksellinen hoitaminen vaatii hyvää sähkö-, tele- ja turvateknistä tuntemusta ja kykyä toimia esimiehenä.

Sinulla on soveltuva tutkinto, esim. sähkövoimatekniikan insinööri/teknikko ja hyväksi lasketaan S1 tai S2 sähköpätevyys.  Edellytämme työkokemusta sähköpuolen korjausrakentamisesta, tietoteknisten ohjelmien sujuvaa käyttöä sekä hyvää kykyä esittää asioita suullisesti ja kirjallisesti. Toimivissa sairaaloissa tapahtuvissa hankkeissa on työn onnistumisen kannalta tärkeää, että tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa, olet ulospäinsuuntautunut ja hallitset ryhmätyö- ja vuorovaikutustaidot. Tarjoamme itsenäistä ja haastavaa työtä, miellyttävässä ja kannustavassa työyhteisössä, jossa sinulla on hyvät mahdollisuudet kehittää edelleen ammattitaitoasi. Voit olla kokenut ammattilainen tai nuorempi osaaja.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, jossa kerrot itsestäsi, koulutuksestasi, työkokemuksestasi ja palkkatoivomuksestasi. Todistukset pyydämme tuomaan vasta haastatteluvaiheessa.

Lisätietoja antaa käyttöpäällikkö Jari-Pekka Korhonen puh. 040 536 5612. Haastattelemme hakijoita jo hakuprosessin aikana. Lähetä hakemuksesi ja CV palkkatoivomuksineen viimeistään 31.1.2020 mennessä tästä.