Sähköinsinööri

Helsinki, Meilahti
haku päättyy 30.6.2022

Haemme nyt vastuunkantajaksi Helsingin toimipisteeseen

Sähköinsinööriä

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan toimenkuvan kunnossapitopalveluyksikössä, jossa toimit osana tiimiä ja vastaat Helsingin alueiden sairaaloiden, sekä HUSin vuokrakohteiden sähköteknisistä asioista, yhdessä muiden osaajien kanssa.

Kunnossapitopalvelut toteuttaa yhtiön arvoja tukevia tehtäviä, erityisesti häiriötöntä sairaalatoimintaa ja hyvää asiakaspalvelua. Monipuolinen toimenkuva sisältää laaja-alaisesti sähkö- tele ja turvatekniikan tehtäviä, kuten investointien ja korjaushankkeiden hoitoa, PTS-suunnittelua, riskien kartoitusta ja poikkeustilanteisiin varautumista.  Työtehtäviesi menestyksellinen hoitaminen vaatii sähkö- ja tele- ja turvatekniikan tuntemista ja kykyä toimia projektinvetäjänä.

Sinulla on soveltuva tutkinto esim. sähköinsinööri, edellytämme työkokemusta (3v) sähköalan korjausrakentamisesta, tietoteknisten ohjelmien sujuvaa käyttöä sekä hyvää kykyä esittää asioita suullisesti ja kirjallisesti.

Toimivissa sairaaloissa tapahtuvissa hankkeissa on työn onnistumisen kannalta tärkeää, että tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja hallitset ryhmätyö- ja vuorovaikutustaidot.

Tarjoamme itsenäistä ja haastavaa työtä, mukavassa ja kannustavassa työyhteisössä, jossa sinulla on mahdollisuudet kehittää edelleen ammattitaitoasi. Sinulla on myös mahdollisuus hakea työsuhdeasuntoa.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, jossa kerrot itsestäsi, koulutuksestasi, työkokemuksestasi ja palkkatoivomuksesi. Todistukset pyydämme tuomaan vasta haastatteluvaiheessa. Lähetä hakemuksesi sähköisesti 30.6.2022 mennessä tänne.

Lisätietoja antavat käyttöpäällikkö Jari-Pekka Korhonen 040 536 5612 ja kunnossapitojohtaja Tapio Rautiainen puh. 050 5979 073.