Vartijoita

Helsinki, Meilahti
haku päättyy 10.10.2021

Haemme nyt vastuunkantajaksi Turvapalveluihin Meilahteen

VARTIJOITA

HUS Kiinteistöt Oy /Turvapalvelut hakee vartijoita määräaikaisiin talvilomansijaisuuksiin Helsingin Meilahden toimipisteisiin. Työtehtäviin kuuluvat vaativat sairaalaturvallisuuteen liittyvät turvapalvelutehtävät.

Edellytämme voimassa olevaa vartijakorttia, vartijan voimankäyttökoulutusta, B-ajokorttia, hyvää fyysistä kuntoa sekä motivoitunutta asennetta.

Eduksi luetaan monipuolinen turvallisuusalan kokemus sekä turvallisuusalan koulutukset ja kurssit.

Tarjoamme nykyaikaiset työvälineet ja mukavan työympäristön. Koulutamme aktiivisesti henkilöstöämme ja meillä on hyvät henkilöstön kehittymismahdollisuudet ja henkilöstöedut. Olemme haluttu ja luotettava työnantaja, jolla on korkea työtyytyväisyys sekä pieni henkilöstövaihtuvuus.

Määräaikaiset työsuhteet tulevat olemaan n. 6 kk pituisia (2-vuorotyö ja 114h ja 45min /3 viikkoa). Määräaikaiset työt alkavat 1.11.2021 tai sopimukseen mukaan. Keväällä tarkastelemme tilannetta vakituisten ja määräaikaisten työtehtävien suhteen. Haastattelemme sopivia henkilöitä jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa valvontaesimies Keni Kaarla, keni.kaarla@hus.fi puh. 09 471 72156 arkisin klo 9.00 – 15.00.

Lähetä hakemuksesi ja CV viimeistään 10.10.2021 mennessä tästä.