Vartijoita

Helsinki, Meilahti
haku päättyy 14.4.2020

Haemme nyt vastuunkantajaksi turvapalveluihin Meilahteen vartijoita.

HUS Kiinteistöt Oy / Turvapalvelut hakee vartijoita määräaikaisiin kesälomansijaisuuksiin Helsingin Meilahden toimipisteisiin. Työtehtäviin kuuluvat sairaalaturvallisuuteen liittyvät turvapalvelutehtävät.

Edellytämme voimassa olevaa vartijakorttia, vartijan voimankäyttökoulutusta, B-ajokorttia, hyvää fyysistä kuntoa sekä motivoitunutta asennetta.

Eduksi luetaan monipuolinen turvallisuusalan kokemus sekä turvallisuusalan koulutukset ja kurssit.

Tarjoamme nykyaikaiset työvälineet ja mukavan työympäristön. Koulutamme aktiivisesti henkilöstöämme ja meillä on hyvät henkilöstön kehittymismahdollisuudet ja henkilöstöedut. Olemme haluttu ja luotettava työnantaja, jolla on korkea työtyytyväisyys sekä pieni henkilöstövaihtuvuus.

Määräaikaiset työsuhteet tulevat olemaan n. 5 kk pituisia (2-vuorotyö ja 116h ja 15min /3 viikkoa). Määräaikaiset työt alkavat 1.5.2020 tai sopimukseen mukaan. Syksyllä tarkastelemme tilannetta vakituisten työsuhteiden suhteen. Haastattelemme sopivia henkilöitä jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa valvontaesimies Keni Kaarla, keni.kaarla@hus.fi puh. 09 471 72156 arkisin klo 9.00 – 15.00.

Lähetä hakemuksesi ja CV viimeistään 14.4 mennessä tästä.