Etsimme Projektipalvelut-yksikköön

Rakennusinsinööriä tai Rakennusmestaria

Tarjoamme mielenkiintoisen, itsenäisen ja haastavan tehtävänkuvan projektipalveluyksikössä. Vastaat mm. teknisistä ja toiminnallisista investoinneista, kiinteistökorjauksista sekä sisäympäristökorjauksista HUSin toimialueella.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen

  • vaatii rakennusteknistä tuntemusta ja kykyä toimia projektipäällikkönä
  • soveltuvaa tutkintoa esimerkiksi rakennusinsinööri AMK tai rakennusmestari AMK

Edellytämme

  • työkokemusta (3 v) korjausrakentamisesta
  • tietoteknisten ohjelmien sujuvaa käyttöä sekä hyvää kykyä esittää asioita suullisesti ja kirjallisesti

Toimivissa sairaaloissa tapahtuvissa hankkeissa on työn onnistumisen kannalta tärkeää,

  • että tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja hallitset tiimityö- ja vuorovaikutustaidot.

Ympärilläsi on miellyttävä ja kannustava työyhteisö, jossa sinulla on mahdollisuudet kehittää edelleen ammattitaitoasi. Tehtävässä myös osittainen etätyö on mahdollista.

Lisäksi käytössämme on henkilöstöetuina mm. ePassi Flex-ominaisuudella liikunta-, kulttuuri-, työmatka- ja hyvinvointietuus), työsuhdepolkupyöräetuus ja mahdollisuus työsuhdeasuntoon.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, jossa kerrot itsestäsi, koulutuksestasi, työkokemuksestasi ja palkkatoivomuksesi. Todistukset pyydämme tuomaan vasta haastatteluvaiheessa.

Jätä hakemuksesi tästä

Haastattelemme hakijoita jo hakuprosessin aikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin 30.9.2023 mennessä.

Lisätietoja antavat projektiryhmänpäällikkö Hannu Rantala

puh. 050 555 8018, hannu.rantala@hus.fi ja projektipalvelujohtaja Tapio Rautiainen

puh. 050 597 9073.

HUS Kiinteistöt Oy on HUS Yhtymän tytäryhtiö, joka vastaa kokonaisvaltaisesti HUSin rakennuttamiseen, kiinteistöjen ylläpitoon, turvallisuuteen ja palvelussuhdeasuntoihin liittyvistä tehtävistä.

Olemme johtava sairaalatekniikan osaaja ja tärkein tehtävämme on varmistaa häiriötön sairaalatoiminta. Toimimme asiakaslähtöisesti, ammattitaitoisesti, kustannustehokkaasti ja yhteiskuntavastuullisesti – sekä 100 % vastuulla.

Lisätiedot: http://huskiinteistot.fi/