Etsimme Kiinteistöpalveluihin Hyvinkään sairaalan kiinteistönhoitotiimiin

SÄHKÖASENTAJAA

Tehtäviisi kuuluvat mm. sähkönjakeluverkon ja sairaalatekniikan ennakkohuollot ja vikakorjaukset sekä kiinteistöpäivystystehtävät.

Onnistuaksesi tehtävässä edellytämme sinulta sähköasentajan ammattikoulutusta ja laajaa työkokemusta.

Eduksi luemme

  • tele- ja rakennusautomaatiojärjestelmien tuntemuksen
  • yleisten tietojärjestelmien käyttötaidot
  • sähköpätevyydet.

Arvostamme S2 sähköpätevyyttä, asiakaspalvelutaitoja sekä tiimihenkisyyttä. Tehtävä edellyttää sujuvaa suomenkielentaitoa.

Tarjoamme nykyaikaiset työvälineet ja mukavan työympäristön. Koulutamme aktiivisesti henkilöstöämme ja meillä on hyvät henkilöstön kehittymismahdollisuudet ja henkilöstöedut. Olemme haluttu ja luotettava työnantaja, jolla on korkea työtyytyväisyys sekä pieni henkilöstövaihtuvuus.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, jossa kerrot itsestäsi, koulutuksestasi ja ansioluettelosi viimeistään 1.5.2023 mennessä tästä. Haastatteluja käydään mahdollisesti jo hakuaikana ja työpaikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa huoltopäällikkö Markku Kukkola puh. 050 4276508 tai huoltomestari Matti Arike puh. 050 4276978.

************************************************************

HUS-Kiinteistöt Oy on Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin tytäryhtiö, joka vastaa kokonaisvaltaisesti HUSn rakennuttamiseen, kiinteistöjen ylläpitoon, turvallisuuteen ja palvelussuhdeasuntoihin liittyvistä tehtävistä.

Olemme johtava sairaalatekniikan osaaja ja tärkein tehtävämme on varmistaa häiriötön sairaalatoiminta. Toimimme asiakaslähtöisesti, ammattitaitoisesti, kustannustehokkaasti ja yhteiskuntavastuullisesti – sekä 100 % vastuulla.

Lisätiedot: http://hus-kiinteistot.fi/