Haemme vastuunkantajaksi Turvapalvelut Helsinki

VARTIJOITA /TURVALLISUUSVALVOJIA KESÄTÖIHIN

HUS Kiinteistöt Oy / Turvapalvelut hakee vartijan oikeuksin toimivia turvallisuusvalvojia määräaikaisiin kesälomansijaisuuksiin Helsingin Meilahden toimipisteeseen. Työtehtäviin kuuluvat sairaalaturvallisuuteen liittyvät turvapalvelutehtävät.

Työtehtävät soveltuvat myös turvallisuusalaa opiskelevan henkilön työharjoitteluun, josta maksetaan täysimääräistä palkkaa.

Tarjoamme nykyaikaiset työvälineet ja mukavan työympäristön. Koulutamme aktiivisesti henkilöstöämme ja meillä on hyvät henkilöstön kehittymismahdollisuudet. Olemme haluttu ja luotettava työnantaja, jolla on korkea työtyytyväisyys sekä pieni henkilöstövaihtuvuus. Sinulla on myös mahdollisuus hakea työsuhdeasuntoa.

Noudatamme AVAINTA ry:n työehtosopimusta (AVAINTES). Vuorotyössä olevat haittalisät ovat erinomaiset, esimerkiksi yövuoroista korvaus on 40 %. Tämän lisäksi muut haittalisät ovat myös käytössä.

Edellytämme voimassa olevaa vartijakorttia, vartijan voimankäyttökoulutusta, B-ajokorttia, hyvää fyysistä kuntoa sekä motivoitunutta asennetta.

Eduksi luetaan monipuolinen turvallisuusalan kokemus sekä turvallisuusalan koulutukset ja kurssit.

Määräaikaiset työsuhteet tulevat olemaan n. 5 kk pituisia (2-vuorotyö, 114 h 45min /viikkoa). Määräaikaiset työtehtävät alkavat 1.5.2023 tai sopimuksen mukaan.

Syksyllä tarkastelemme tilannetta vakituisten työsuhteiden suhteen. Haastattelemme sopivia henkilöitä jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa valvontaesimies Keni Kaarla, keni.kaarla@hus.fi puh. 09 471 72156 arkisin klo 9.00 – 15.00.

Lähetä hakemuksesi ja CV viimeistään 30.4.2023 mennessä tästä.