Rakennuttamispalvelut

Marita Perälä

Projektipäällikkö

Projektipäällikkö Marita Perälän tämänhetkiseen työnkuvaan kuuluu uuden Siltasairaalan rakennuttamisen johtaminen. Siltasairaala on HUSin historian suurin rakennusprojekti.

 

Kiinteistöpalvelut

Jari Grönroos

Sähköasentaja

Sairaalatoiminnan tukeminen antaa työlle ison merkityksen, kuvailee sähköasentaja Jari Grönroos. Työ ja työnantaja ovat sopineet, siitä kertoo jo 16 vuotta jatkunut työsuhde.

 

Harri Lång

Laite-esimies

Monipuoliset työtehtävät ja hyvät työkaverit ovat työn suola. HUS Kiinteistöt tarjoaa laite-esimies Harri Långille näköalapaikan, myös uusimpaan tekniikkaan.

 

Turvapalvelut

Antti Siljamäki

Tilannepäivystäjä

Turvapalvelujen henkilöstö varmistaa asiakkaiden, työntekijöiden ja sairaalakiinteistöjen turvallisuuden. Yhtenä työnsä hyvänä puolena tilannepäivystäjä Antti Siljamäki mainitsee vuorotyön: tiivistä työrupeamaa seuraa pidempi vapaa.

 

Kunnossapitopalvelut

Sara von Hertzen

Projektipäällikkö, sisäilma

Tyytyväisen asiakkaan näkeminen on tosi hyvä motivaatio työlle, toteaa Sara von Hertzen. Työnantajaansa von Hertzen kiittää halusta kehittyä ja pysyä ajan hermolla – isoja motivaatiotekijöitä molemmat.

 

Jari Laaksonen

Telemestari

Telemestari Jari Laaksonen on viihtynyt HU Kiinteistöjen palveluksessa 37 vuotta. Laaksosen mielestä yksi  työn parhaita puolia on rakentava palaute, jonka ansiosta työtä pystyy edelleen kehittämään.