Turvallisuusvalvoja / Vartija Peijaksen sairaalaan

Työtehtäviin kuuluvat vaativat vartiointi-, hälytys- ja valvontatehtävät. Tehtävissä menestyminen vaati hakijalta hyviä vuorovaikutustaitoja, rauhallista ja harkitsevaa suhtautumista kiireisessä ja haastavassa työympäristössä. Yhteistyö taitoja ja kyky sopeutua nopeasti muuttuviin tilanteisiin.   

Peijaksen sairaala on osa HUS Helsingin yliopistollista sairaalaa ja työpaikkasi sijoittuu Vantaalle.

Edellytämme

  • voimassa olevaa vartijakorttia, vartijan voimankäyttökoulutusta
  • vähintään viiden vuoden vartijakokemusta
  • B-ajokorttia
  • hyvää fyysistä kuntoa
  • motivoitunutta ja vastuuntuntoista asennetta
  • hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taito

Eduksi luetaan monipuolinen turvallisuusalan kokemus etenkin sote-alan vartiointitehtävistä sekä turvallisuusalan koulutukset ja kurssit.

Tarjoamme nykyaikaiset työvälineet ja mukavan ja kokeneen tiimin. Koulutamme aktiivisesti henkilöstöämme ja meillä on hyvät henkilöstön kehittymismahdollisuudet sekä henkilöstöedut. Olemme haluttu ja luotettava työnantaja, jolla on korkea työtyytyväisyys sekä pieni henkilöstövaihtuvuus.

Vakituiset työsuhteet ovat 2-vuorotyötä (114 h ja 45min /3 viikkoa). Kyseessä on vuorotyöstä, jossa vuorojen pituudet ovat pääsääntöisesti 12 tunnin mittaisia. Vuorot jakaantuvat aamu (0700–1900) ja yövuoroihin (1900–0700).  Työtehtävä alkaa 01.3.2024 tai sopimuksen mukaan. Haastattelemme sopivia henkilöitä jo hakuaikana.

Noudatamme AVAINTA työehtosopimusta. Aloittavan turvallisuusvalvojan kuukausipalkka vaihtelee työkokemuksen mukaan 2009,41 – 2210,35 e + lisät (ilta 15 %, lauantai 20 %, yö 40 % ja pyhä 100 %). Vuoden työssäolon jälkeen palkka nousee työehtosopimuksessa neuvoteltujen korotusten lisäksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa kohdevastaava Stefan Mattsson, stefan.mattsson@hus.fi tai puh. 050 427 96 92 arkisin klo 13.00–15.00.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si viimeistään 28.2.2024 mennessä tästä.

Tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

**********************************************************************************

HUS Kiinteistöt Oy on HUS-yhtymän eli Helsingin kaupungin ja Uudenmaan hyvinvointialueiden kokonaan omistama tytäryhtiö. Olemme Suomen johtava sairaalakiinteistöpalveluiden tuottaja. Tehtävänämme on tuottaa laadukkaita ja erityisosaamista vaativia kiinteistöpalveluita sekä varmistaa häiriötön sairaalatoiminta kaikissa olosuhteissa. Lisätiedot: https://huskiinteistot.fi/