Kesätyö 2024 Turvallisuusvalvojia/ vartijoita

Turvapalvelut etsii Helsinkiin Meilahden toimpisteeseen vartijan oikeuksin toimivia turvallisuusvalvojia/ vartijoita määräaikaisiin kesälomansijaisuuksiin . Työtehtäviin kuuluvat vaativat sairaalaturvallisuuteen liittyvät turvapalvelutehtävät.

Edellytämme

  • voimassa olevaa vartijakorttia
  • vartijan voimankäyttökoulutusta
  • B-ajokorttia
  • hyvää fyysistä kuntoa
  • motivoitunutta asennetta

Eduksi luetaan monipuolinen turvallisuusalan kokemus sekä turvallisuusalan koulutukset ja kurssit. Edellä mainitusta huolimatta työtehtävät soveltuvat myös turvallisuusalaa opiskelevan henkilön työharjoitteluun, josta maksetaan täysimääräistä palkkaa.

Noudatamme AVAINTA työehtosopimusta. Aloittavan turvallisuusvalvojan kuukausipalkka vaihtelee työkokemuksen mukaan 2077,92 – 2285,71 e + lisät (ilta 15 %, lauantai 20 %, yö 40 % ja pyhä 100 %). Vuoden työssäolon jälkeen palkka nousee työehtosopimuksessa neuvoteltujen korotusten lisäksi.

Tarjoamme nykyaikaiset työvälineet ja mukavan työympäristön. Koulutamme aktiivisesti henkilöstöämme ja meillä on hyvät henkilöstön kehittymismahdollisuudet ja henkilöstöedut. Olemme haluttu ja luotettava työnantaja, jolla on korkea työtyytyväisyys sekä pieni henkilöstövaihtuvuus.

Määräaikaiset työsuhteet tulevat olemaan 4 – 6 kk pituisia (2-vuorotyö ja 114h ja 45min /3 viikkoa). Määräaikaiset työtehtävät alkavat 1.5.2024 tai sopimuksen mukaan. Syksyllä tarkastelemme tilannetta vakituisten työsuhteiden suhteen. Haastattelemme sopivia henkilöitä jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa valvontaesimies Keni Kaarla, keni.kaarla@hus.fi puh. 09 471 72156 arkisin klo 9.00 – 15.00.

Lähetä hakemuksesi ja CV viimeistään 31.3.2024 mennessä tästä.

Tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

­­­­*********************************************************************************

HUS Kiinteistöt Oy on HUS-yhtymän eli Helsingin kaupungin ja Uudenmaan hyvinvointialueiden kokonaan omistama tytäryhtiö. Olemme Suomen johtava sairaalakiinteistöpalveluiden tuottaja. Tehtävänämme on tuottaa laadukkaita ja erityisosaamista vaativia kiinteistöpalveluita sekä varmistaa häiriötön sairaalatoiminta kaikissa olosuhteissa.

Lisätiedot: https://huskiinteistot.fi/