Palvelusuhdeasunnot Helsingin Luuvaniementie 2:ssa peruskorjattu

Helsingin Niemenmäessä sijaitsevan Luuvaniementie 2 peruskorjaustyöt ovat edenneet vastaanottovaiheeseen. 50-vuotiaan asuintalon peruskorjauksella/-parannuksella on hyvin näkyvä vaikutus kohteen yleisilmeeseen.

Kaikki työvaiheet huomioiden yhdeksän kuukautta kestänyt ja miljoonan euron budjetilla toteutetussa hankkeessa korjattiin mm. parvekkeiden betoni- ja kaiderakenteet, sokkelit, kellaritason ikkunoita, lämpimien autotallien ovet, syöksytorvet ja julkisivumaalaus. Parvekelasitusten ja häikäisyverhojen ansiosta myös asuntoparvekkeiden käytettävyys kohentui merkittävästi.

Laajamittaisten peruskorjaushankkeiden onnistumisen keskeiset kulmakivet ovat hyvä yhteispeli asukkaiden, rakennuttajan ja urakoitsijan välillä sekä aktiivinen asukas-korjausviestintä. Asuntopalvelut ja urakoitsija haluavat lähettää asukkaille erityiskiitokset myötämielisyydestä ja sujuvasta yhteistyöstä, jolla on osaltaan varmistettu pitkän korjaushankkeen erinomainen lopputulos!