Turvapalveluiden asiakaspalvelupiste muuttaa – Turvakeskus kiinni 9.8.

Meilahden sairaala-alueen rakennuksen 13 saneeraus osoitteessa Haartmaninkatu 4 on valmistumassa ja HUS-Kiinteistöt Oy:n turvapalvelut ovat muuttamassa toiminto kerrallaan väistötiloista takaisin.

Asiakaspalvelumme muutto tapahtuu torstaina 9.8. Tästä syystä käynti asiakaspalveluumme on koko torstain suljettuna, emmekä pysty tekemään henkilökortteja tai myymään pysäköintikautta. Palvelemme teitä kuitenkin sähköpostitse osoitteissa pysakointi@hus.fi, kulunvalvontahelsinki@hus.fi ja oviohjauksethelsinki@hus.fi.

Asiakaspalvelun on tarkoitus avautua jälleen uusissa tiloissa perjantaina 10.8. klo 9:00 alkaen. Asiakaspalvelun sisäänkäynti on jatkossa rakennuksen 13 hissiaulasta. Vanha sisäänkäynti on kokonaan poistettu saneerauksen yhteydessä.

Tervetuloa!