Muutto ja osoitteenmuutos 14.-15.11.2018

Rakennuttaminen ja hallinto muuttavat Paciuksenkadulle.

HUS-Kiinteistöjen koko hallintoyksikkö, rakennuttaminen (paitsi CAD-asiantuntijat) sekä muutama henkilö kiinteistöpalveluista ja kunnossapidosta muuttavat Meilahden Palvelukeskuksesta Paciuksenkatu 21:een (Fokus-talo, 2. krs). Muutto tapahtuu 14.-15.11.2018, joten muuttoviikolla saattaa aiheutua viivettä asioiden hoitamiseen.

Muutto tulee vaikuttamaan myös siihen, että yrityksen virallinen postilokero-osoite tulee muuttumaan. 15.11.2018 alkaen yhtiön uusi osoite on:

HUS-Kiinteistöt Oy
PL 301
00029 HUS

Puhelinnumerot ja sähköpostiosoitteet säilyvät ennallaan. Huomaathan, että muutto ei koske muita yksiköitä eikä esimerkiksi Asunto- tai Turvapalveluita. Turvapalvelut löytyvät edelleen Meilahden rakennuksesta 13 ja Asuntopalvelut jatkaa toimintaansa Palvelukeskuksen 2. kerroksessa.

Lisätiedot muuttoon liittyen: Juho Kinnunen.