Arvokoulutukset jatkuvat HUS Kiinteistöissä

HUS Kiinteistöjen koko henkilöstölle järjestetään arvokoulutusta tänä syksynä.

Koulutusta järjestetään seitsemässä puoli päivää kestävässä tilaisuudessa elokuusta lokakuuhun enimmäkseen Meilahden sairaala-alueella, mutta myös Peijaksen ja Hyvinkään sairaaloissa. Ensimmäinen koulutus järjestettiin 27.8. Peijaksen sairaalassa.

– Arvot ohjaavat toimintaa ja muodostavat ytimen olemassaolollemme. Koko yhtiön kattavat arvot antavat perustan yhteiselle menestyksellemme, HUS-Kiinteistöjen tuleva toimitusjohtaja Juha Tiuraniemi sanoi avatessaan koulutustilaisuuden Peijaksessa.

Kyseessä on toinen vuosi, kun HUS Kiinteistöjen henkilöstölle pidetään arvokoulutusta. HUS Kiinteistöjen viidestä arvosta tänä syksynä ovat vuorossa ammattitaito ja kustannustehokkuus. Viime vuonna koulutus järjestettiin 100 %:n vastuusta.

Koulutukseen osallistuvat pohtivat pienryhmissä arvojen merkitystä ja sitä, miten arvot näkyvät itse kunkin työssä ja valinnoissa.