Juha Tiuraniemi HUS Kiinteistöjen johtoon

HUS Kiinteistöjen uudeksi toimitusjohtajaksi on valittu Juha Tiuraniemi. Toimitusjohtajan paikka tuli avoimeksi, koska nykyinen toimitusjohtaja Mikko Salla siirtyy toisiin tehtäviin. Tiuraniemi aloittaa työnsä HUS-Kiinteistöissä 16. syyskuuta.

Tiuraniemi, 45, työskentelee tällä hetkellä Colliers International Finlandin kauppakeskustoimintojen johtajana. Ennen nykyistä tehtäväänsä Tiuraniemi on toiminut Suomen Kauppakeskusyhdistyksen toiminnanjohtajana ja useissa eri tehtävissä kiinteistöalan toimialajärjestössä RAKLIssa.

– Odotan innolla, että pääsen aloittamaan uudessa tehtävässäni HUS Kiinteistöjen toimitusjohtajana. Kyse on Suomen johtavasta sairaalakiinteistöpalvelujen tuottajasta ja on tosi hienoa päästä tekemään työtä tällaisessa yhtiössä ja kehittää sitä edelleen alan johtavana toimijana, Tiuraniemi sanoo.

– Arvostan kovasti HUS Kiinteistöjen ammattitaitoista henkilökuntaa ja arvoja, joissa korostuvat ihminen, asiakas, ammattitaito ja vastuullisuus, Tiuraniemi jatkaa.

HUS Kiinteistöjen toimitusjohtajan paikkaa haki 47 henkilöä.

– Juha Tiuraniemellä on laaja kokemus kiinteistöalan johtamisesta. Hän sopii hyvin HUS-Kiinteistöjen toimitusjohtajan paikalle, koska hän on tavoitteellinen johtaja, joka tulee hyvin ihmisten kanssa toimeen, HUS Kiinteistöjen hallituksen puheenjohtaja Mikko Piirtola.