HUS Kiinteistöjen vuosi 2020 oli menestyksekäs ja ennätyksellinen

Vuosikertomukset

Vuoden 2020 tilinpäätös osoittaa, että HUS Kiinteistöille viime vuosi oli ennätysten vuosi. Kaikilla keskeisimmillä mittareilla mitattuna yhtiö menestyi erinomaisesti. Kaikkien aikojen parhaimmat tulokset tulivat asiakas- ja henkilöstötyytyväisyydessä. Liikevaihto kasvoi lähes 12 % ja taloudellinen tulos säilyi hyvänä.

”Koska kyse oli pandemian värittämästä vuodesta, tulokset olivat siinäkin mielessä hämmästyttävän hyvät. Pystyimme toteuttamaan tehtävät ja hankkeet poikkeusolosuhteissakin hyvin. Otamme tulokset kiitollisena vastaan ja jatkamme innolla eteenpäin. Palvelukykymme on kunnossa ja erityisesti minua lämmittää erinomainen henkilöstötyytyväisyytemme”, toimitusjohtaja Juha Tiuraniemi sanoo.

Vuosi 2020 oli HUS Kiinteistöille merkityksellinen myös siksi, että yhtiö päivitti sen aikana strategiansa tuleville vuosille.

”Haluamme olla osaavin kumppani ja kehittäjä sairaalakiinteistöissä. Tiedolla johtaminen, digitalisaatiokehitys ja matka kohti hiilineutraalisuutta haastavat meitä uudistumaan”, Tiuraniemi jatkaa.